Du har ingen varer i handlekurven.

Gel Ernæring

Filtre
elementer per side
PurePower Pre Workout (PWO) Shot sikrer deg en umiddelbar energiboost.

- Inneholder 200 mg. Koffein pr. enhet.

Trener du seriøst får du selvsagt mest mulig ut av treningen. Du øker sjansene for det med et PWO-skudd fra PurePower.

Et Pre Workout Shot kan også sørge for at du faktisk kommer deg til treningsøktene – spesielt om kvelden. For tidlig etter å ha tatt Pre Workout Shot, føler du at du får mer energi. Da blir det lettere å reise seg fra sofaen, ut døren og inn i treningsstudioet – eller ut i møkkaværet.

Samtidig blir du mer opptatt av å presse deg selv optimalt under treningen, og får mer mental energi til det.
kr 29
Er du også gal etter colasmak?En gel kan faktisk smake så godt at du nyter den!

Med sitt innhold på 10 g sukkerarter og totalt 23 g karbohydrater pr gel, ENERGY GEL gir deg et konsentrert inntak av både enkle og komplekse karbohydrater.KARBOHYDRATER bidrar til gjenoppretting av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening, noe som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen. Den gunstige effekten oppnås ved å innta karbohydrater fra alle kilder ved et totalt inntak på 4 g pr. kg kroppsvekt i doser innen de første 4 timene og senest 6 timer, etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.
kr 29
ENERGY GEL med smak av sitrus og grønn te inneholder enkle karbohydrater (sukker) som gir energi når du trenger det.

Smaken er frisk balansert med en vri av grønn te.KARBOHYDRATER bidrar til gjenoppretting av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening, noe som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen. Den gunstige effekten oppnås ved å innta karbohydrater fra alle kilder ved et totalt inntak på 4 g pr. kg kroppsvekt i doser innen de første 4 timene og senest 6 timer, etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.

Energy Gel gir deg karbohydrater på en enkel og smakfull måte. Bare åpne den og nyt smaken av den forfriskende sitrus-teen.

kr 29
ENERGY GEL med vannmelonsmak gir deg et velsmakende tilskudd av energi med et innhold på så mye som 70% raske karbohydrater. Dette gjør det til en effektiv snarvei for å få nok styrke til å komme helt i mål.

40g.
kr 21