Du har ingen varer i handlekurven.

Gel Ernæring

Filtre
elementer per side
High5 EnergyGel Slow Release CarbsEnergyGel Slow Release Carbs er en helt ny type Energigel som gir deg energi over en lengre periode en tradisjonelle gels. En nøye sammensatt gel, bestående av karbohydrater og elektrolytter, til bruk under trening. High5 bruker en annen type karbohydrater(Isomaltulose), som er sammensatt av glukose og fruktose, men har en annen kjemisk struktur enn sukrose. Dette tar 4-5 ganger lenger å bryte ned enn sukrose.
kr 35
Energivingummi er genialt til løping, sykling og andre fysiske aktiviteter, hvor du trenger ekstra energi på turen. De er en erstatning for energigelé – akkurat formet som vingummi. Det gjør det både enklere og ikke minst smakfullt å få en rask energiboost underveis.
kr 29
Energivingummi er genialt til løping, sykling og andre fysiske aktiviteter, hvor du trenger ekstra energi på turen.

De er en erstatning for energigelé – akkurat formet som vingummi. Det gjør det både enklere og ikke minst smakfullt å få en rask energiboost underveis.
kr 29
ENERGY GEL med vannmelonsmak gir deg et velsmakende tilskudd av energi med et innhold på så mye som 70% raske karbohydrater. Dette gjør det til en effektiv snarvei for å få nok styrke til å komme helt i mål.

40g.
kr 21