Du har ingen varer i handlekurven.

Glid - Smøring

Filtre
elementer per side
Glider for mosjon og trening
Miljøvennlig og fluorfri glider for temperaturer fra -3 til -10 grader C.
kr 499
Topp racingglider. Perfekt til felleski, kan også brukes for å impregnere fellen.
kr 998
ScanGlide Shield GX er en fluorfri, flytende lagrings- og transportvoks, konstruert for å beskytte mot uttørking og oksidering. Svært enkel å påføre, enda enklere å fjerne. Fjernes med fiberklut og vann / lunkent vann. Beskytter ski ved for eksempel sommerlagring eller under transport. Kan legges utenpå ferdig preparerte ski. Tilfører fuktighet til sålen og er perfekt sammen med våre nanoprodukter, med andre glidere, eller rett på ren såle.

Ristes før bruk.
kr 199
Flytende fluorfri topping til alle typer glidere. Toppingen er med på å optimalisere glidegenskapene.
Påføres med svampen på flasken. Etter 5 minutter poleres det over med en fiberlèn. Toppingen er
meget effektiv og slitesterk
kr 1 199
Topp Racingglider. Perfekt til felleski, kan også brukes for å impregnere fellen.
kr 998
ScanGlide Nanoglider XR er en spesialutviklet glider for det alpine miljø. Nanoglider XR fungerer på de fleste snøtyper men spesielt egnet på kunstsnø. Meget vann og smussavstøtende! Fungerer meget godt på temperaturer fra +10 grader til -10 grader C. Meget enkel i bruk. Ski/brett renses først med ScanGlide Wax Remover. Deretter påføres sålen NanoGlider XR i et tynt lag. Bruk svampen på flasken. Etter 5 minutter poleres det over med en fiberlèn. NanoGlider XR gir en meget hard og glatt såle som holder lenge.
kr 998
Temperaturområde fra -12°C til -32°C. Anbefalt smørejernstemp.: 150°C. CH03X er et spesialpulver av syntetisk hydrokarbonvoks som brukes for å øke øvrige voksers holdbarhet og redusere slitasje på belegg. Når sålen vil bli utsatt for stor slitasje fra f.eks. nylagt kunstsnø, legges dagens voks på og varmes inn først. Mens voksen fortsatt er flytende/varm fordeles CH03X utover sålen. Så varmes CH03X pulveret inn i vokslaget. Avkjøl, skrap av og børst vekk overskytende voks.
kr 119
-10ºC to -32ºC. CH4 er «et knepp» hardere enn de korresponderende HF4 og LF4. CH4 er alene en meget god racing voks brukt under meget kalde og tørre forhold.

Den kan også blandes med andre LF og HF vokser for å øke deres slitestyrke på is og kunstsnø.
kr 89
Temperaturområde fra -12°C til -32°C.

Anbefalt smørejernstemp.: 155°C.

En kald hydrokarbon voks for ekstrem kulde, som perfekt kan brukes alene som en racing voks når luftfuktigheten er lav.

Den fungerer svært godt på kunstsnø og har svært god holdbarhet.

Hastigheten på smørejernet bør være ca. 8-10 sek. på en skøyte- eller alpinski.
Voksen kan varmes opp på nytt etter nedkjøling til romtemperatur (10 min.) for bedre holdbarhet. Sikles etter ca. ett minutt. Viktig å ha et godt smørejern for å få effektiv smelting av voksen.
kr 89