Du har ingen varer i handlekurven.

Hansker Langrenn

Filtre
elementer per side
Varm hummerhanske for trening på kalde dager.

Vindtett på toppen, med syntetisk håndflate.
kr 349 kr 499
Claw Track Jr er en varm hummerhanske, perfekt for tur og trening på kalde dager.
kr 244 kr 349
Glove Active Jr er den perfekte allround langrennshansken for deg som vil ha en varm hanske med normal passform.
kr 279 kr 399
Glove Race er en tettsittende, tynn racinghanske med vind- og vannavstøtende materiale. Mykt skinn i håndflaten og formsydde fingre, for supergodt grep.
kr 489 kr 699
Glove Race er en formsydd, tettsittende racinghanske ment for konkurranse og trening med høy intensitet. En lett hanske i vind- og vannavvisende 3lags softshell på håndbaken og syntetisk skinn i håndflaten for ekstra godt grep. Det syntetiske skinnet er spesialutviklet for hansker og puster like godt som skinn.

Elastisk ribbestrikket mansjett med elastiske sømmer gjør at hansken er lett å ta på, selv når de er fuktige. Strategisk plasserte sømmer gjør at fingertuppene er sømløse for optimal komfort.

Minimalistiske sømmer på resten av hansken for å unngå ubehagelige friksjoner.
kr 559 kr 799
Dæhlie Glove Raw Fast er meget lett, tynn og tettsittende langrennshanske for de som trener og konkurrerer på ski.
kr 489 kr 699
Mitten Active er den perfekte allround langrennsvotten for deg som vil ha en varm vott med normal passform. Passer perfekt til trening på kaldere dager. Mansjett med neopren på innsiden av håndleddet gjør hansken enkel å ta av og på, samt at den sitter godt under aktivitet.

Innerfôr i børstet, behagelig fleece. Thinsulate polstring gir optimal isolasjon. Syntetisk skinn i håndflate og formsydd konstruksjon for økt komfort. Nesetørker i fleece på tommelen.
kr 349 kr 499
Mitten Race Warm er en varmere vott ment for trening med høy intensitet ved kalde temperaturer. En lett vott i vind- og vannavvisende 3lags softshell på håndbaken.

Vottens overside er polstret med Thindown Flex, som er et Italiensk produsert dun i stofformat, noe som gir svært god isolasjon. Det har lav vekt og kan vaskes på normalt program uten at dunet kluper seg. Børstet behagelig innside for ekstra varme.

Det syntetiske skinnet i håndflaten er spesialutviklet for hansker og puster like godt som skinn. Elastisk ribbestrikket mansjett med elastiske sømmer gjør at votten er lett å ta på, selv når de er fuktige. Minimalistiske sømmer hindrer ubehagelige friksjoner.
kr 629 kr 899
Hestra Ergo Grip Windstopper Race Hansker.

Ergo Grip betyr ekstra buede fingre, overlappende sømmer og minimal overflødig materiale i håndflaten . Hansken er laget av WINDSTOPPER® Breeze og stretch polyester .

kr 525 kr 750
Sorter etter Clear All