Du har ingen varer i handlekurven.

Hansker Langrenn

Filtre
elementer per side
ADV Speed Glove er en teknisk avansert langrennshanske med vindavvisende overdel, tett passform og godt grep.
Hansken har AX Suede kunstskinn i håndflaten som gir optimalt grep og holdbarhet, ribbestrikkede mansjetter som sikrer en tettsittende passform rundt håndleddet, samt myk børstet fleece i øvre del av tommelen.
kr 599
Pro Race Glove er en svært funksjonell, vindavvisende konkurransehanske for kravstore langrennsløpere.

Denne teknisk avanserte langrennshansken har en vindavvisende overdel, supertett passform og meget godt grep som bidrar til maksimal kraftoverføring.
Elastisk og svært tynn trikot gir en tettsittende passform rundt håndleddet, mens CLARINO ™ kunstskinn og silikonprint i håndflaten gir optimalt grep og ekstra slitestyrke.
kr 699
Claw Active er den perfekte allround langrennshansken for deg som vil ha en varm hanske med normal passform
kr 349 kr 499
Claw Track Jr er en varm hummerhanske, perfekt for tur og trening på kalde dager.
kr 249 kr 349
Glove Active Jr er den perfekte allround langrennshansken for deg som vil ha en varm hanske med normal passform.
kr 279 kr 399
Glove Classic er en klassisk, tettsittende allround hanske, helforet med børstet materiale. Mykt stretchmateriale på håndbak og syntetisk skinn i håndflate for god komfort og slitestyrke. Mansjett i ribbestrikk gjør at hansken sitter godt på. Myk nesetørker på tommel.
kr 399
Glove Race er en tettsittende, tynn racinghanske med vind- og vannavstøtende materiale. Mykt skinn i håndflaten og formsydde fingre, for supergodt grep.
kr 489 kr 699
Glove Race er en formsydd, tettsittende racinghanske ment for konkurranse og trening med høy intensitet. En lett hanske i vind- og vannavvisende 3lags softshell på håndbaken og syntetisk skinn i håndflaten for ekstra godt grep. Det syntetiske skinnet er spesialutviklet for hansker og puster like godt som skinn.

Elastisk ribbestrikket mansjett med elastiske sømmer gjør at hansken er lett å ta på, selv når de er fuktige. Strategisk plasserte sømmer gjør at fingertuppene er sømløse for optimal komfort.

Minimalistiske sømmer på resten av hansken for å unngå ubehagelige friksjoner.
kr 559 kr 799
Dæhlie Glove Raw Fast er meget lett, tynn og tettsittende langrennshanske for de som trener og konkurrerer på ski.
kr 489 kr 699
Sorter etter Clear All