Du har ingen varer i handlekurven.

Head

Filtre
elementer per side
Ta tennisen til neste nivå, og ha mye eksplosiv moro underveis, med den nye BOOM MP.

Denne racketen kombinerer kraft med sensasjonell følelse, takket være den nye Auxetic-konstruksjonen. En ny form for HEAD, denne racketen er designet for ambisiøse middels og avanserte spillere.

Med BOOM MP trenger du ikke tenke på noe annet enn å nyte øyeblikket og treffe ditt neste skudd.
kr 2 399 kr 2 999
Fokuser på å ha det mer moro med den nye BOOM TEAM.

Kraft er kombinert med den oppsiktsvekkende følelsen til den innovative nye Auxetic-konstruksjonen, slik at du ikke trenger å tenke på noe annet enn å nyte øyeblikket.

Å slå tennisballer er en fornøyelse med denne racketen at du aldri vil stoppe. Den morsomme BOOM TEAM, som er laget med en ny form, har en mer tilgivende ramme for ekstra spillbarhet, og kommer til å forbedre din kraft og selvtillit.
kr 1 999 kr 2 499

Forvandle spillet ditt til en kraft å regne med Head HEAD EXTREME MP TENNIS RACQUET, den ultimate spin-maskinen for prestasjonsorienterte spillere. Denne racketen, som er oppgradert med banebrytende Auxetic-teknologi, gir deg muligheten til å generere ekstrem spinn og skape kaos for motstanderne dine. Godkjent av Matteo Berrettini, kombinerer EXTREME MP innovativ teknologi med enestående, skarp slagfølelse, og er ideell for spillere som søker både spinn og kraft.

Med en unik akseldesign som fremmer ekstra spinn, og spesielle spinngrommets som tillater mer strengbevegelse og en kraftfull trampolineffekt ved treff med ballen, setter EXTREME MP nye standarder for ytelse. Denne høytytende racketen kommer med et friskt og dristig design som matcher dens kraftfulle egenskaper.

kr 2 239 kr 2 799
Generer ekstrem spinn og skap kaos for motstanderne med EXTREME TEAM, som støttes av Matteo Berrettini.

Designet for lagspillere som er ute etter spinn og kraft, denne racketen har blitt oppgradert med innovativ Auxetic-teknologi for enestående, skarp følelse.

Sammen med et skaft som bidrar til å skape ekstra spinn, har EXTREME TEAM unike spinnhylser som tillater mer strengebevegelse og en kraftig trampolineeffekt ved støt med ballen.

Ekstrem ytelse kommer med et friskt, vågalt design.
kr 1 999 kr 2 499
Nye Head pro dampener vil gjøre balltreffet mer behagelig.

Takket være et mykt silisiummateriale reduserer demperen vibrasjonene betraktelig og gir en behagelig slagfølelse.
kr 99
For en god følelse og forbedret spillbarhet, har RADICAL TEAM blitt oppgradert med innovativ Auxetic-teknologi.

Spillere på hele banen kan nyte en moderne blanding av kraft, kontroll og spinn med denne allsidige racketen, som er lettere, har større hode og mer kraft enn andre modeller i RADICAL-serien.

De eksklusive teknologiene inkluderer lydgjennomføringer som forbedrer kraften din gjennom større strengebevegelse samtidig som lyd og vibrasjoner optimaliseres. Hvis du elsker å blande det sammen, vil du elske RADICAL TEAM, som har grafen i rammen, et variabelt stråletverrsnitt som balanserer kraft, kontroll og spinn, og et dynamisk 16/19 strengmønster.

RADICAL-serien, kjent som 'The People's Racquet', har en dristig, ny, asymmetrisk design.
kr 2 159 kr 2 699
Med introduksjonen av den nye Auxetic-konstruksjonen er den oppgraderte SPEED MP fortsatt laget for hastighet og et raskt spill, og har nå enda mer oppsiktsvekkende følelse.

Du kan spille raskt mens du føler hvert skudd med en racket som er en del av den bestselgende SPEED-serien anbefalt av Novak Djokovic.

Oppfriskningen til SPEED MP – som er litt lettere enn PRO og litt lettere å håndtere – inkluderer en ny, elegant og asymmetrisk design med en matt og blank finish og kromdetaljer.
kr 2 399 kr 2 999
Spill raskt, mens du nyter en sensasjonell følelse, med introduksjonen av den innovative nye Auxetic-konstruksjonen.

Lettere enn sine storebrødre i den populære SPEED-serien.
SPEED TEAM er ideell for sporadiske, hurtigslående spillere som er ute etter en raskere racket og ekstra manøvrerbarhet.

Oppgraderingen av denne racketen inkluderer et nytt, elegant og asymmetrisk design med en matt og blank finish og kromdetaljer.

• Lett racket
• For en hurtigslående spiller
• Sensasjonell følelse
• Ny elegant og asymmetrisk design
kr 2 699
Sorter etter Clear All