Du har ingen varer i handlekurven.

Heat Experience

Filtre
elementer per side
All Mountain Varmehansker er Heat Experience's varmeste noensinne. Med Primaloft isolasjon og et robust design er hanskene laget for de kaldeste dagene. Hanskene har god passform og med elastisk justering er de laget for å passe perfekt til hånden din. Håndflaten er av geiteskinn og gir hanskene et holdbart og fint grep.

Materialet er snø- og vannavvisende, og inne i hanskene er det en vanntett og pustende membran som sikrer en tørr og behagelig opplevelse uansett vær eller aktivitet.

Anbefalt temperaturområde: +5°C til
-20°C.

Batteri og lader er inkludert I prisen.
kr 1 399 kr 1 999
Heat Experience Core Series Varmebukse er laget i slitesterke og fleksible materialer. Det doble zip-systemet gjør det enkelt å ta av og på buksen, selv med skoene og ytterbuksen på.

En jevn og pustende waffle fleece foring etterlater deg tørr og komfortabel. Det slitesterke ytterstoffet i nylon gjør at du kan bruke buksen som et mellomlag eller et ekstra isolerende lag over ytterbuksen.
kr 1 199 kr 1 499
Heat Experience varmesåler er svært komfortable og ergonomisk utformet, med en behagelig gel-pute i hælen. Sålene er dekt i små hull som gir god pusteevne og optimal varmespredning. Reguler varmen etter ditt behov. Velg mellom tre varmenivåer ved hjelp av en fjernkontroll.// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 499
All Mountain Varmevotter er Heat Experience's varmeste noensinne. Med Primaloft isolasjon og et robust design er hanskene laget for de kaldeste dagene. Hanskene har god passform og med elastisk justering er de laget for å passe perfekt til hånden din. Håndflaten er av geiteskinn og gir hanskene et holdbart og fint grep.

Materialet er snø- og vannavvisende, og inne i hanskene er det en vanntett og pustende membran som sikrer en tørr og behagelig opplevelse uansett vær eller aktivitet.

// Anbefalt temperaturområde: +5°C til -20°C.

// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 399 kr 1 999
Heat Experience Core Series varmegenser er den perfekte følgesvennen for kalde eventyr. Genseren er et lavbygget mellomlagsplagg designet med 4-veis stretch materialer som sikrer god bevegelighet og passform. Materialet er i vaffel-fleecen som gir varme uten å svekke pusteevnen og plagget er installert med vårt grundig testede varmesystem som gir temperaturfleksibiliteten bare varmeplagg kan.

kr 1 724 kr 2 299
HeatX Heated Hybrid Jacket er “go-to”-jakken for et bredt spekter av aktiviteter, sommer som vinter. Designet for å være lett, stilren og allsidig. Bruk den som mellomlag i skibakken eller som ytterlag i storbyen. Den biten er opp til deg!

Hybridjakken er konstruert med 70 gram Thinsulate™ isolasjon, impregnerte yttermaterialer og YKK® glidelåser. Materialvalg og teknologi gjør denne jakken til en ekte hybrid. Lett og lun som et ytterplagg for sommerkvelden, samtidig som et knappetrykk gjør jakken til et varmt og godt mellomlag selv på de kaldeste vinterdager. Denne jakken vil holde deg varm og komfortabel på ditt neste eventyr.

* Powerbank er inkludert.
kr 2 399 kr 2 999
Heat Experience's elektriske varmeplagg Hybrid Jacket er en jakke du kan bruke til et bredt spekter av aktiviteter. Bruk den som mellomlagsjakke på fjelltur eller som ytterplagg på spasertur i byen, valget er opp til deg.

Jakken er laget med et rent, tidløst design og har 80gsm vattering fra Thinsulate. De elektriske varmepanelene kan betjenes fra Heat Experience's app og sørger for at du opprettholder en stabil og komfortabel kjernetemperatur. Jakken holder deg varm, tørr og komfortabel uansett hvor ditt neste eventyr tar deg.
kr 2 399 kr 2 999
Heat Experience Core Series varmegenser er den perfekte følgesvennen for kalde eventyr. Genseren er et lavbygget mellomlagsplagg designet med 4-veis stretch materialer som sikrer god bevegelighet og passform.

Materialet er i vaffel-fleecen som gir varme uten å svekke pusteevnen og plagget er installert med vårt grundig testede varmesystem som gir temperaturfleksibiliteten bare varmeplagg kan.
kr 1 839 kr 2 299
Sorter etter Clear All