Du har ingen varer i handlekurven.

Helle

Filtre
elementer per side
Alden er oppkalt etter øya Alden som ligger utenfor Holmedal. Som øya er kniven et mektig syn - to stålplater i front gjør at Alden er god til både jakt og turformål. En moderne variant av klassisk norsk design.
kr 1 249
Helle Eggen er en stor salgssuksess som har vokst over tid fordi den er så god i bruk. Spør en Eggen-eier om h*n er fornøyd og du vil alltid få positivt svar. Kombinasjonen av et solid, ergonomisk skaft med et solid blad i Helles berømte trelagsstål gjør dette til en perfekt leirkniv.
kr 1 149
Fjellkniven er en solid, elegant og allsidig turkniv.

Fjellkniven er en turkniv i klassisk norsk design. Ergonomisk håndtak kombinert med 3-lagsstål som tåler mye bruk gjør dette til en god turkamerat.
kr 1 049
Rimelig og funksjonell. Allbrukskniv.Skaft av masurbjørk innsatt i olje.Messingknupp. Lengde 90mm. Blad av 3-lags rustfritt stål. Gjennomgående tange. Klinket. Slire av ekte lær med emblem: Selburosa.
kr 549
En liten turkniv som sitter godt både i belte og handen.

Fossekallen er som fuglen den er oppkalt etter en liten og elegant skapning som trives best ute i norsk natur. Med en solid fingerstopper og trykknapp på sliren er Fossekallen en trygg og god turvenn.
kr 999
Klassisk jakt- og turkniv i ny innpakking.

Gaupe er et nytt design som går i fotspora til klassiske norske jaktkniver. Ergonomisk skaft med fingerstopper i masurbjørk, Helle sitt berømte rustfrie trelagsstål og stilig svart slire med gaupepote på.
kr 1 099
Det du treng i ein kniv - på Helle sin måte.

Gro er en enkel og funksjonell kniv. En solid brukskniv fra Helle, med skaft i vestnorsk bjørk med solid fingerstopper og mellomstort blad i rustfritt stål. Slire i naturell lær med vakkert motiv for perfekt plassering i beltet på tur.
kr 779
En designklassiker - både pen og praktisk.

Harding har stått støtt i Helle sitt sortement siden 1982 fordi den er selve definisjonen på Helle sitt grunnprinsipp: kvalitet. Kvalitet i utseende og kvalitet i bruk.
kr 1 299
Sorter etter Clear All