Du har ingen varer i handlekurven.

Helt nye Asics Nimbus 25!

Helt nye Asics Nimbus 25!

Har du hørt om Asics? De lager løpesko som ingen andre, og har gjort det siden 1949.

Nå har de laget noe nytt: GEL-NIMBUS™ 25. Gi oss noen sekunder så skal vi fortelle deg kort om nyheten!-Det er nok endel der ute, og når en klassiker som Nimbus kommer i ny drakt følte vi at det var på sin plass med et eget innlegg!

GEL-NIMBUS™ 25 er som å ha på seg tøfler mens du løper. Den strikkede overflaten er myk og puster lett, noe som betyr at føttene dine vil være komfortable og kjølige.

Men det er ikke alt. GEL-NIMBUS™ 25 har ekstra myk demping, takket være noe de kaller FF BLAST™ PLUS og PureGEL™-teknologi.

Hva betyr det? Tenk deg at hvert skritt du tar er som å lande på en myk sky. Det er sånn det føles!

Og en ting til som er ganske ok: Asics bryr seg om planeten. Over 75% av materialet i disse skoene er laget av resirkulert innhold. Og fargen på innersålen?

Den er laget med en spesiell prosess som bruker mindre vann og gir ut mindre karbon enn den gamle måten å gjøre det på. Bra for føttene dine, bra for Jorden!

GEL-NIMBUS™ 25 har også noe kalt en OrthoLite™ X-55 såle som gjør at skoen føles ekstra god når du setter foten inn i den.

Og for deg som liker å løpe når det er mørkt ute, har disse skoene reflekterende detaljer slik at du kan bli sett.-Så hvis du er klar for en løpesko som føles som en sky og er laget med omtanke for planeten, da er GEL-NIMBUS™ 25 skoen for deg!

Sjekk ut Nimbus 25 her