Du har ingen varer i handlekurven.

Hjul

Filtre
elementer per side
Forhjul for 27,5" sykkel, passer både v-brems og skivebremsmodeller (6 bolt). Robust hjul med dobbeltbunnet felg. Stikkaksling følger med.
kr 699
Merida framhjul til V-Brems/Disc (6-bolt). QR.
Antall eiker: 32
Dobbel bunn: Ja
Nav: Joytech
Brems: Felgbrems/disc (6-bolt)
Innvendig felgbredde: 19 mm
Felghøyde: 19 mm
Tubeless ready: Nei
kr 699
Cannondale boss. KP459/

K81028
kr 499
HJUL 29 FORAN XLC / RODI BLACKROCK Disc.

9x100mm, 6-bolt, 21mmkr 799

Dette bakre hjulet er designet for 29" sykler og passer til både v-brems- og skivebremsmodeller med 6 bolt. Det er laget av aluminiumsmateriale og har Shimano 475 nav som er kompatibelt med 8/9 delt gir. Hjulet har dobbeltbunnet felg som gir ekstra styrke og forsterkede eikenipler som forbedrer holdbarheten. Stikkaksling følger med.

kr 899

Dette bakhjulet for 27,5" sykler passer perfekt for både v-brems og skivebremsmodeller (6 bolt). Det er konstruert for å være både robust og lett og kommer med Shimano 475 nav som støtter 8/9 delt, dobbeltbunnet felg og forsterkede eikenipler. I tillegg følger det med en stikkaksling.

kr 899

Framhjul for 26" sykler med 36 eiker

Dette framhjulet er designet for å passe til 26" sykler og har 36 eiker som gir ekstra styrke og stabilitet. Det er ideelt for terrengsykling og andre krevende sykkelaktiviteter.

Felgbrems og Joytech nav

Framhjulet har en pålitelig felgbrems som gir god bremsekraft og trygghet under nedbremsing. Joytech-navet gir jevn og stabil rotasjon for en jevnere sykkelopplevelse.

Innvendig felgbredde og felghøyde

Felgen har en innvendig bredde på 19 mm og en utvendig bredde på 26 mm, noe som gir god støtte til dekkene og gir en mer behagelig tur. Felghøyden på 17 mm gir et godt forhold mellom styrke og vekt.

kr 299

Dette bakhjulet er spesielt designet for 24" sykler og er kompatibelt med både v-brems og skivebremsmodeller (6 bolt). Det har en dobbeltbunnet felg som gir økt styrke og holdbarhet. Stikkaksling følger med for enkel montering. Hjulet har totalt 32 eiker med eyelets-eikeforsterkning for å redusere risikoen for knekkede eiker.

kr 899

Bakhjul for 27,5" sykkel er et robust og lett hjul som passer både v-brems og skivebremsmodeller (centerlock). Hjulet har en dobbeltbunnet felg med sterk eikekonstruksjon som gjør det egnet for utfordrende terreng. Stikkaksling følger med.

kr 999