Du har ingen varer i handlekurven.

Hodelykter

Filtre
elementer per side
Bleack Dimonds prisbelønte Spot 350 er en fullverdig vanntett hodelykt som nå er nå lettere, lysere og mindre.
kr 499
Bleack Dimonds prisbelønte Spot 350 er en fullverdig vanntett hodelykt som nå er nå lettere, lysere og mindre.
kr 499
Nye Black Diamond Sprinter 500 er spesialbygd for å håndtere alt fra urbane løp tidlig om morgenen til fjellturer hele natten.

Ultra-tynn og godt balansert, Sprinter 500 har nå nesten dobbelt så mange lumen som tidligere versjoner, og avgir 500 lumen på lysets lyseste innstilling.
kr 999
Storm 400 er konstruert for bruk under alle forhold, med et robust vanntett / støvtett hus og 400 lumen lysstyrke.
kr 699
Ledlenser H15R Core er en solid oppladbar hodelykt med opptil 2500 lumen og magnetisk lading.

Passer perfekt til løpeturen eller skituren.

Denne lykten passer godt til både skigåing eller løpetur for de som krever godt lys for god oversikt. Lykthodet kan roteres 120 grader opp og ned.
Dioden har Advanced Focus system som gjør at du kan justere strålen til enten en bred stråle eller en smal konsentrert kjegle. Den nye patenterte Sleeve Seal teknologien gjør at lykten oppnår en IP-grad på 67, som gjør at den kan stå imot hva slags vær elementene kaster mot deg.

På siden av lykthodet har du et hjul hvor du kan enkelt kan justere lysstyrken. Lykten har transport-lås som gjør at den ikke slår seg på hvis man er borti knappen under transport.
kr 2 299
Ledlenser H7R Signature er en kraftig, oppladbar hodelykt med opptil 1200 lumen.

Lykten har fokuserbar diode og magnetisk lading.

H7R Signature er en hodelykt som er spesielt utviklet for sportsbruk. Lyset har en varmere fargevarme som gjør at det er behagelig å bruke i flere timer sammenlignet med helt hvitt LED-lys. Lykten kan styres via telefonen med Bluetooth som gjør at telefonen din kan bli kontrolleren til lykten.

Det betyr at du kan sette opp lykten med dine personlige innstillinger. Den nye patenterte Sleeve Seal teknologien gjør at lykten oppnår en IP-grad på 67, som gjør at den kan stå imot hva slags vær elementene kaster mot deg. Lykthodet kan roteres 130 grader opp og ned.
Dioden på lykten er fokuserbar, som gjør at du kan velge en bred stråle eller en smal kjegleformet stråle. På siden av lykthodet er det et hjul hvor du kan intuitivt styre lysstyrken med etter dine preferanser.

I Signature-serien får du med alt tilbehøret du kan ønske deg med blant annet forlengelseskabel til batteriet, fester og hjelmfester.

Lykten lades enkelt med den magnetiske ladekabelen.
kr 2 099
Ultrakompakt oppladbar hodelykt designet for hverdags aktiviteter. 200 lumen.

kr 599 kr 690
Cross Trail er for den ekte allsidige utendørssportentusiasten. Ideell for løping. langrenn. sykling eller krevende fotturer. Brukervennlig og enkel å ta med seg uansett hvor du er.
kr 1 199
Føler du at fart er viktigst i sport? Digger du rushet du får ved å presse grensene? Da er Exceed riktig hodelykt for deg. Den er lett nok til sport som terrengsykling, ski og nattorientering, og kraftig nok til ikke bare å holde tritt med deg, men lar deg gå enda raskere. Exceed 4XT med en langdistanse-batteripakke.
kr 2 700 kr 3 699