Du har ingen varer i handlekurven.

Hoftebelte & Løp trening

Filtre
elementer per side
Komfortabelt løpebelte, laget delvis med resirkulerte materialer.

Dette løpebeltet fra adidas er kanskje lite, men det har stor effekt på treningsøkten din. Når du trenger en dose gel kjapt. Da har du for hånden. Når du vil sjekke kilometertiden, se på kartet eller ta en selfie. Så finner du telefonen i den vatterte sidelommen. Mange kilometer eller kjappe kilometer, den justerbare designen holder seg komfortabelt på plass.
Lages med en serie resirkulerte materialer og minst 60 % resirkulert innhold, og representerer bare én av løsningene våre på veien for å gjøre slutt på plastavfall.
kr 299
En liten midjeveske som passer på det viktigste mens du løper.

Når du skal ut og løpe handler alt om de små detaljene. Denne løpevesken fra adidas passer på det aller viktigste, så du kan fokusere på veien foran deg.

Slip-in-lommene har plass til mobiltelefon og kort, mens en krok har full kontroll på nøklene. Refleksdetaljer skinner når det blir mørkt.
kr 229
En midjeveske med glidelåslukking og refleksdetaljer.
kr 229
Running Midjeveske. En midjeveske med glidelåslukking og refleksdetaljer.
kr 349
En midjeveske som er laget sammen med Parley for the Oceans, laget av resirkulert innhold.

Denne midjevesken fra adidas x Parley handler om det viktigste, helt ned til designet. Den er laget med resirkulert innhold, og arbeider for å eliminere avfall i produksjonsprosessen.

Så har du formen, som fokuserer på alt du trenger, og ingenting du ikke trenger. Informasjon og handling. Gå til Parley for the Oceans nettside for å finne ut mer, registrere deg og bli involvert på adidas.com/parley.
kr 349
Run Belt er et elastisk løpebelte som oppbevarer små eiendeler på et sikkert sted under løpeturen.
kr 399
Feminint og sporty løpebelte i klassisk sort farge som passer til alt. Belte brukes rundt livet eller midjen. Praktiske lommer for oppbevaring.
kr 349
Regulerbart midjebånd/løpebelte med lomme for oppbevaring av telefon. nøkler m.m. Lommen har refleksprint og vannavvisende glidelås. Beltet er justerbart.
kr 249