Du har ingen varer i handlekurven.

Holmenkol

Filtre
elementer per side
Høykvalitets base- og treningsvoks basert på hydrokarbonbasis. For myk, frisk og finkornet snø. For snøtemperaturer fra 0° til -4°C. Skiller seg ut på grunn av ekstrem slitestyrke. Stryketemperatur 115-125°C.
kr 299
Denne premium stålhårvoksbørsten fra Holmenkol hjelper med å drive forurensninger ut av basisstrukturen før varmvoksing, og lar deg fortsette å legge til dyp struktur mellom lagene.

Det lange hårdesignet tilbyr en dempingseffekt for å sikre god strukturdybde uten at du trenger å drepe hender og håndledd!

Den er også ypperlig som strukturbørste for hardere voks som de som brukes til skirenn under kalde forhold og i alpinbakken.
kr 594 kr 849
Holmenkol Base Brush Steel MicroFinish børster bort siste voksrester dypt inne i strukturen og gir mer fart.

Et "må ha" produkt til racing.
kr 999
Holmenkol Nylon Base Wax Brush er genial "allrounder" Nylon gir flott resultat til strukturering av voks og finish.

I tillegg, ved å pare dette sammen med en alternativ børste som Holmenkol Horsehair Base Brush eller en messingbasert børste, kan du legge til flere profiler av strukturer til basevoksen din, for å forbedre glideytelsen ytterligere.

Denne versjonen av børsten er den kompakte gjør-det-selv-modellen med blokktrebase med fingerspor nedover lengdene på børsten for å forbedre grepet og beskytte fingrene.

Hårene som brukes av Holmenkol har en perfekt balanse mellom lang levetid og ytelse, sammenlignet med billigere alternativer, med de ytre hårene litt mer holdbare for å redusere børste-"flare"-kompresjonen over tid.
kr 209 kr 275
Sorter etter Clear All