Du har ingen varer i handlekurven.

Hydro Flask

Filtre
elementer per side
Dette er en drikkeflaske laget med isolerende vegger som holder drikken kald i opp til 24 timer. Kommer med praktisk drikketut og en stødig silikonbunn som ikke sklir på glatte underlag!

Drikkeflaske i topp Hydro Flask-kvalitet - laget for små hender! Denne isolerende drikkeflasken for barn sørger for at drikken holder seg frisk, og at hver slurk er iskald i opptil 24 timer. Fargerike flasker som er lett å drikke av, og en silikon Flex Boot base gjør dette til en ypperlig tur- og barnehageflaske. Laget i pro-grade 18/8 rustfritt stål og med en pulverlakkert overflate gjør flasken behagelig å holde.

Et lite håndtak på siden av lokket gjør den lett tilgjengelig å ta med på farten. Den er selvfølgelig BPA-fri, lett å rengjøre, og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Denne drikkeflasken for barn er ikke laget for å holde på varm drikke, og Wide Mouth sugerørlokket som medfølger er ikke 100% lekkasje-sikker på lik linje med større modeller.
kr 420
Meget lett vaccum basert drikkeflaske i rustfritt stål som holder drikken din kald opp til 24 timer og varmt opp til 6 timer. Flasken du ønsker å ha med deg på alle turer,reiser og i hverdagen for å være sikker på at du alltid har kald og frisk drikke tilgjengelig.
kr 464 kr 580
Vaccum basert drikkeflaske i rustfritt stål som holder drikken din kald opp til 24 timer og varmt opp til 6 timer. Flasken du ønsker å ha med deg på alle turer,reiser og i hverdagen for å være sikker på at du alltid har kald og frisk drikke tilgjengelig.
kr 376 kr 500
Sorter etter Clear All