Du har ingen varer i handlekurven.

Innendørssko

Filtre
elementer per side
Lette sko for lynraske spillere på bane.
kr 1 299
Lette innendørssko fra Adidas, laget for Lift Off.
kr 1 599
Lette innendørssko fra Adidas, laget for Lift Off.
kr 1 499
Stabil håndballsko med uovertfruffen demping til dame fra Adidas
kr 1 449
Adidas Stabil X håndball og innendørssko til dame
kr 799 kr 1 399
Wave Lightning Z2 Mid er en meget godt dempet og stabil modell med ekstra høy ankel. Dette er den tolvte utgaven av bestselgeren. Skoen har Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep. fleksibilitet og stabilitet. Pownce mellomsåle gir meget god demping. og 10% redusert vekt fra tidligere modeller.
kr 499 kr 1 900
Wave Lightning Z2 er en meget godt dempet og stabil modell. Dette er den tolvte utgaven av bestselgeren. Skoen har Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep. fleksibilitet og stabilitet. Pownce mellomsåle gir meget god demping. og 10% redusert vekt fra tidligere modeller.
kr 499 kr 1 800
Wave Lightning Z3 er en meget godt dempet og stabil modell. Dette er den tolvte utgaven av bestselgeren. Skoen har Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep, fleksibilitet og stabilitet.

Denne utgaven er en mid modell.

Pownce mellomsåle gir meget god demping, og 10% redusert vekt fra tidligere modeller.

Dette er MID modellen som har ytterligere stabilitet rundt ankelen
kr 899 kr 1 900
Rask og eksplosiv innendørsmodell for deg som tar de raskeste vendingene, og trenger overlegent grep og stabilitet under kamp- og trening.
Denne modellen fra Mizuno har oppgradert såle med eksplosiv kraft og overlegen akselerasjon, utviklet for raske vendinger i alle retninger.

Modellen er lett og stabil, med utmerket demping takket være Mizuno Wave-platen, som minimaliserer belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse.

U4iCX mellomsålemateriale i de deler som er utsatt for størst belastning, noe som gir større grad av komfort, bedre demping og respons. SR-touch i forfoten, et avansert støtdempende materiale, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask.
kr 1 260 kr 1 800
Sorter etter Clear All