Du har ingen varer i handlekurven.

Innendørssko Barn

Filtre
elementer per side
Slitesterke sko for kontroll på banen.

Ta første steg mot dominans. Den slitesterke overdelen på disse håndballskoene for junior er laget av pustende mesh, for komfort gjennom hele kampen.

Den lette konstruksjonen og EVA i mellomsålen hjelper deg med å beholde kontrollen. Yttersålen av gummi sørger for at du setter merket ditt på resultatet, ikke på banen.
kr 649
Pustende sko med innendørsekspertise.

Disse adidas Ligra 7-skoene for juniorer lages for prestasjoner på alle slags baner, og hjelper deg med å finpusse manøvrene dine innendørs.

Når intensiteten stiger, holder pustende mesh deg komfortabel og fokusert. Kombinasjonen av en gripesikker yttersåle og støttende overlag sørger for stabilitet mens du viser frem magien din. Syntetisk skinn på tåen sørger for at du er klar til kampen.
kr 599
Disse lette håndballskoene har en mellomhøy design, for å støtte anklene dine i intens kamp. Den pustende mesh-overdelen omslutter foten for ekstra stabilitet, mens en dempet mellomsåle gir mykere landinger. En slitesterk yttersåle har grep for raske bevegelser i flere retninger.
kr 729
Laget med en EVA-mellomsåle for utmerket demping og jevn vektfordeling, vil AEROTEAM 2.0 JR LC støtte den lille gjennom hele deres aktive lek.

De vil alltid føle seg støttet i hummel®-skoene takket være PU-forsterkningsburet og innvendig hælstabilisator, som er komplett med polstring for ekstra komfort.
kr 449
Allround hallsko for de minste med elastiske lisser og borrelås.
kr 449
Allround hallsko for de minste med elastiske lisser og borrelås.
kr 314 kr 449
Allround hallsko for de minste med elastiske lisser og borrelås.
kr 449
Forbered din lille for aktivitet med Dagaz fra Hummel

Se størrelseskartet vårt for mer informasjon.
kr 699

Hummel Root Elite JR

Hummel Root Elite JR er skoen for juniorer. Den har en midtfotsbur og hælkappe som holder foten sikker i alle bevegelser. En EVA-innleggssåle sørger for komfort, mens den ikke-merkende gummien gir ypperlig ytelse. Dette er skoen som støtter opp under aktive barns behov, enten de er på banen eller lekeplassen.

kr 499
Sorter etter Clear All