Du har ingen varer i handlekurven.

Innendørssko Herre

Filtre
elementer per side
Lette innendørssko fra Adidas, laget for Lift Off.
kr 1 499
Lette innendørssko fra Adidas, laget for Lift Off.
kr 1 599
Lette innendørssko fra Adidas, laget for Lift Off.

Kontroll på banen er ikke alltid nok. Når du må dominere i luften også, har du disse adidas Crazyflight-skoene. Boost-mellomsålen sørger for demping og grasiøse landinger etter flyvningene. Den lette, tettsittende overdelen har stabilitetsramme av EVA som hjelper til når du er på bakken igjen.

Dette produktet lages med Primegreen, en serie høytytende, resirkulerte materialer. 50 % av overdelen er av resirkulert innhold. Ingen nyprodusert polyester.
kr 1 649

Med en pustende mesh-overdel, myk polstring på hælen og tungen, samt en TPU hot melt-forsterkningsramme, er ALGIZ III en oppdatering som gir utmerket beskyttelse og komfortabel passform. Du vil være trygg på foten i disse joggeskoene takket være den interne hælkappen og den ikke-merkende gummisålen. Den behagelige Reach-mellomsålen gir enestående komfort til enhver tid, mens det stilrene estetiske uttrykket fullføres med lisser og klassiske hummel-chevroner.

kr 1 199 kr 1 699
Hummel Dagaz har høy ytelse uten at det går ut over stilen, men er likevel allsidig.

Mellomsåle demping, fleksibel neopren tunge og Ortholite® resirkulert ytelse innleggssåle lover utmerket komfort for deg mens du er på farten.

Formen vil ikke kollapse eller redusere støtten til føttene dine takket være den eksterne hælstabilisatoren med sidegangstøtte på forhånd konstruert i designen sammen med et TPU-varmeltforsterkningsbur.
kr 899 kr 1 199

DAGAZ III er en frisk tolkning som har en pustende nettingoverdel med PU-hot melt-forsterkningsbur, klassiske hummel-sikksakker og en ikke-merkende såle med multidireksjonell trekkraft for en stilig, allsidig og prestasjonsorientert design. Fantastisk komfort er også garantert takket være støtte på forfotsidene, intern hælkappe, ypperlig Reach mellomsåle-støtdemping, samt myk polstring ved hælen og tungen.

kr 999 kr 1 399

Hummel TEIWAZ III

Hummel TEIWAZ III kommer med en mesh-overdel dekorert med sømoverlegg, ikoniske hummel-chevrons og lisser for en tidløs stil. Tillegg av polstring på pløsen og i hælen sikrer en behagelig passform, gjør denne skoen ideell for et bredt spekter av aktiviteter, både innendørs og utendørs. Med Reach mellomsåledemping, tilbyr skoen solid støtte uansett aktivitetstypen, noe som gjør den til et utmerket valg for de som verdsetter både komfort og ytelse.

kr 999
Wave Lightning Z5 er en av Mizunos bestselgere gjennom flere år. Du får en meget lett innendørssko som passer til alle typer innendørsaktiviteter.

Dette er en meget lett og stabil innendørssko, elsket av håndballspillere både på topp- og breddenivå.

Skoene har SR Touch i forfoten, noe som gir utmerket demping. Wave Lightning Z5 har en sømløs Dynamotion Fit overdel sammen med et forbedret hælparti og pløse som gir en optimal anatomisk passform. Dynamotion Groove fører til forbedret fleksibilitet, grep og stabilitet.
kr 999 kr 1 800
Rask og eksplosiv innendørsmodell for deg som tar de raskeste vendingene, og som trenger overlegent grep og stabilitet under kamp- og trening.
Wave Lightning Z6 er en favoritt blant spillere i alle posisjoner på håndball- og volleyballbanen, og en av Mizuno sine mest solgte innendørsmodeller.

Full-lengdes Wave-plate sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. U4icX mellomsålemateriale i de deler som er størst utsatt for belastning i løpssteget, noe som gir enda større grad av komfort og demping.

Den avrundede hælen er optimalisert for lynraske vendinger i alle retninger. Half-bootie overdel med intergrerte snørehull for en ekstra tett- og komfortabel passform uten trykkpunkt.

Fullengdes ventilasjonssystem som reduserer varme og fuktighet inne i skoene, noe som føltes svært komfortabellt både på kamp- og trening. SR Touch i forfoten, et avansert støtdempende materiale, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask.
kr 999 kr 1 800
Sorter etter Clear All