Du har ingen varer i handlekurven.

iXS

Filtre
elementer per side
Carve Hip-Hugger-shortsen er spesielt designet for kvinner som kjører stier og fører en aktiv livsstil.

Som navnet tilsier, har disse shortsene et høyt midjebånd som gir en høy grad av kurvetilsluttende komfort uten bryet med ekstra maskinvare som knapper, glidelåser eller borrelås.

Damer vil sette pris på følelsen og komforten fra linningen til favoritt-Yoga-leggingsene deres, kombinert med den riktige fasongen til shorts som støtter lange dager på stien eller i sykkelparken.

Disse shortsene kommer i normal passform, har to glidelåslommer og er laget av resirkulert x-stretch-stoff for å sikre et dynamisk bevegelsesområde for kjørekomfort hele dagen.
kr 1 299
Carve X-trøya er for både terrengsyklister og frikjørere, designet for dager på stien eller i sykkelparken.

Det fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoffet øker komforten og pusteevnen, og 3/4-ermene støtter bruken av albuebeskyttere.

Den har en helmasket kropp, mikrofiberlinseserviett og kommer i vanlig passform.
kr 399 kr 799
Flow Evo+ knebeskyttere er det ideelle alternativet hvis du er ute etter supertynne, lette og komfortable knebeskyttere.

Disse putene er utviklet med terrengsykkellegenden Hans Rey, og er designet for å være kompakte for å passe i enhver ryggsekk.
Det integrerte XmatterTM polstringskonseptet gir høy støtdemping og beskyttelse, og AeroMeshTM tilfører et høyere nivå av komfort og strukturell styrke.

Flow Evo+ knebeskyttere lar deg også fjerne polstringen hvis du skulle trenge å kaste den i vasken eller erstatte polstringen som har mistet sin strukturelle integritet.
kr 899
Flow Tech-t-skjorten for kvinner er det beste fra begge verdener - den ser ut og passer som din favoritt-t-skjorte,
men har den aktive teknologien og detaljene du trenger mens du sykler.

Den er laget av resirkulert, fukttransporterende og hurtigtørkende x-stoff, har en mikrofiberlinseserviett og kommer i vanlig passform.

Det perfekte redskapet for å cruise på den daglige pendlingen, rippe stier, strø grus, grave nye linjer og ta en kald en med vennene dine etter en hard dag med sykling eller arbeid.
kr 199 kr 499
Flow X langermet jersey er designet for dager på tur.

Den er laget av resirkulert, fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoff, som gir komfort og pusteevne hele dagen.

Den har en mikrofiberlinseserviett og kommer i vanlig passform.
kr 599 kr 899
Flow XTG-shortsene, inspirert av din elskede brettshortsene. XTG står for XC, Trail & Gravel, og derfor er den designet med tanke på både grus- og enkeltbanekjøring.

De passer perfekt over favorittsmekken din, faller over kneet og kommer i et superlett resirkulert x-stretch-stoff. Ytterligere funksjoner inkluderer en håndlomme med glidelås, en lastelomme med glidelås og en elastisk løkkelukking som gjør det raskt og enkelt å feste.

Disse shortsen er den beste følgesvennen for lengre turer, og lar deg tråkke komfortabelt i timevis.
kr 399 kr 899
Nytt navn - nye farger. Trail RS Evo forvandles til Trail Evo og kommer i friske farger.

Den ideelle følgesvennen på fjell- og stiturer. TrailRS Evo gir allsidig beskyttelse med Inmould-teknologi der hjelmen er direkte forbundet med det absorberende EPS-materialet.

Det høye antallet ventilasjonsåpninger, samt plasseringsvinklene og integrerte kanaler gir mye luftsirkulasjon og den beste kjølingen.
kr 1 199
Den ideelle følgesvennen på fjell- og stiturer. Trail Evo tilbyr allsidig beskyttelse gjennom in-mould-teknologi, der hjelmskallet er direkte koblet til det absorberende EPS-materialet.

Det høye antallet ventilasjonsåpninger og deres arrangementsvinkel og integrerte kanaler sikrer høy luftsirkulasjon og den beste kjølingen.
kr 1 699
Sorter etter Clear All