Du har ingen varer i handlekurven.

Jakker barn & junior

Filtre
elementer per side
Ekstra varm dunjakke.

Dunkvaliteten gjør jakka ekstremt godt rustet til en kald norsk vinter.

kr 1 050 kr 1 500
Vattert, teknisk 2-lags skalljakke utviklet for unge skifantaster. Oppdal Insulated Youth Jacket er laget i vindtett, vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm) og pustende Bergans Element Active®-materiale i myk og behagelig kvalitet. Bergans ArcticInsulation er et syntetisk vatteringsmateriale som bevarer sine isolerende egenskaper selv når det blir fuktig.

Høy krage og hjelmtilpasset hette gir perfekt beskyttelse mot vind og snø. Oppdal Insulated Youth Jacket er designet for å gi maksimal bevegelsesfrihet og egner seg for moderat til høyt aktivitetsnivå under tøffe værforhold.
kr 1 540 kr 2 200
Det perfekte valget for vinteraktiv ungdom. Røros Down Youth Girl Jacket med resirkulert dun i bokskonstruksjon. Dette gjør at man kan dra maks fordel av de isolerende egenskapene til dunet og hindrer dannelsen av kuldebroer. Det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex Quantum® gjør jakken pustende og værbeskyttende. Røros Down Youth Girl Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 1 400 kr 2 000
Det perfekte valget for vinteraktiv ungdom. Røros Down Youth Jacket er laget med resirkulert dun i bokskonstruksjon – et designgrep som hindrer kuldebroer noe som fører til at man får maksimalt utbytte av dunens isolerende egenskapene.

Det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex Quantum® gjør jakken pustende og værbeskyttende.

Røros Down Youth Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 1 400 kr 2 000
Teknisk jakke i 2-lags vanntett og vindtett Bergans Element Active®-materiale.

Jakka har gode pustegenskaper og er egnet for moderat til høyere aktivitetsnivå, i tøffe værforhold. Jakken har også en super smart Voks med meg-funksjon, som gjør at du kan forlenge levetiden til produktet ved å forlenge lengden på ermene.
kr 1 120 kr 1 600
Teknisk jakke i 2-lags vanntett og vindtett Bergans Element Active®-materiale. Jakka har gode pustegenskaper og er egnet for moderat til høyere aktivitetsnivå, i tøffe værforhold. Jakken har også en super smart Voks med meg-funksjon, som gjør at du kan forlenge levetiden til produktet ved å forlenge lengden på ermene.
kr 700 kr 1 000
En klassisk regnjakke med morsomme, kontrastrike farger for barn.

En klassisk regnjakke med morsomme, kontrastrike farger for barn
kr 1 399
100 % vanntett HELLY TECH®-prestasjonsjakke som puster – perfekt for alt hva været kan utsette deg for.
kr 975 kr 1 299
En stilfull, varm og vannavvisende dunjakke for ungdom.
Den essensielle dunjakken for ungdom er moderne, beskyttende og myk.

Den er isolert med førsteklasses 60 % andedun og 40 % andefjær for vektens del, og er naturlig varm. Dunet kommer fra RDS-kilder (Responsible Down Standard), som sikrer at endene er oppdrettet i samsvar med prinsippene for dyrevelferd.

Utvendig har jakken en PFC-fri, vannavvisende behandling for å beskytte deg mot lett nedbør.
kr 1 399 kr 1 999
Sorter etter Clear All