Du har ingen varer i handlekurven.

Jakker barn & junior

Filtre
elementer per side
2-lags jakke godt egnet til skikjøring og aktivt bruk. Jakka er vattert og laget i vanntett, vindtett og pustende Bergans Element Active®.
kr 950 kr 1 900
Vattert, teknisk 2-lags skalljakke utviklet for unge skifantaster. Oppdal Insulated Youth Jacket er laget i vindtett, vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm) og pustende Bergans Element Active®-materiale i myk og behagelig kvalitet. Bergans ArcticInsulation er et syntetisk vatteringsmateriale som bevarer sine isolerende egenskaper selv når det blir fuktig.

Høy krage og hjelmtilpasset hette gir perfekt beskyttelse mot vind og snø. Oppdal Insulated Youth Jacket er designet for å gi maksimal bevegelsesfrihet og egner seg for moderat til høyt aktivitetsnivå under tøffe værforhold.
kr 1 540 kr 2 200
Det perfekte valget for vinteraktiv ungdom. Røros Down Youth Girl Jacket med resirkulert dun i bokskonstruksjon. Dette gjør at man kan dra maks fordel av de isolerende egenskapene til dunet og hindrer dannelsen av kuldebroer. Det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex Quantum® gjør jakken pustende og værbeskyttende. Røros Down Youth Girl Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 1 400 kr 2 000
Det perfekte valget for vinteraktiv ungdom. Røros Down Youth Jacket er laget med resirkulert dun i bokskonstruksjon – et designgrep som hindrer kuldebroer noe som fører til at man får maksimalt utbytte av dunens isolerende egenskapene.

Det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex Quantum® gjør jakken pustende og værbeskyttende. Røros Down Youth Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 1 400 kr 2 000
Teknisk jakke i 2-lags vanntett og vindtett Bergans Element Active®-materiale. Jakka har gode pustegenskaper og er egnet for moderat til høyere aktivitetsnivå, i tøffe værforhold. Jakken har også en super smart Voks med meg-funksjon, som gjør at du kan forlenge levetiden til produktet ved å forlenge lengden på ermene.
kr 1 000
Didriksons Main Gutt Regnsett består av vann,- og vindtett jakke og bukse som har svært god passform. Et solid regnsett med tapede sømmer og taffeta fôr på både bukse og jakke. Stramming i livet, på ermer og ved legg. Hette som kan pakkes ned og hakebeskyttelse. Vannsøyle = 8.000mm
kr 799
Didriksons Main Jente Regnsett består av vann,- og vindtett jakke og bukse som har svært god passform. Et solid regnsett med tapede sømmer og taffeta fôr på både bukse og jakke. Stramming i livet, på ermer og ved legg. Hette som kan pakkes ned og hakebeskyttelse. Vannsøyle = 8.000mm
kr 799
Regnsett til barn fra Didriksons
kr 600
En klassisk regnjakke med morsomme, kontrastrike farger for barn.

En klassisk regnjakke med morsomme, kontrastrike farger for barn
kr 799 kr 1 399