Du har ingen varer i handlekurven.

K2

Filtre
elementer per side

Møt den nyeste tillegget til vår kolleksjon, K2 Anthem 95 BOA. Denne skistøvelen er perfekt for den idrettslige skiløperen som ønsker å forbedre ferdighetene sine.

Med den klassiske Anthem-konstruksjonen gir denne skistøvelen alt du trenger for en optimal skidag. Og med den nye BOA® Fit er det enda enklere å justere passformen for maksimal komfort.

kr 4 499 kr 5 300

Når eventyret kaller, svarer K2 Dispatch. Denne turspesifikke skistøvelen er den ideelle følgesvennen for enhver bakkeoppdrag.

Med en styrke på 110 i fleksibilitet og utstyrt med vår fullt varmformbare Tourfit-liner, tar K2 Dispatch i bruk Vibram-såler for optimal ytelse i variert terreng.

kr 5 799 kr 6 900

Når eventyret kaller, svarer K2 Dispatch. Denne turspesifikke skistøvelen er den ideelle følgesvennen for enhver bakkeoppdrag.

Med en styrke på 110 i fleksibilitet og utstyrt med vår fullt varmformbare Tourfit-liner, tar K2 Dispatch i bruk Vibram-såler for optimal ytelse i variert terreng.

kr 4 799 kr 6 499

Er du klar for å utforske fjellet på egne premisser denne vinteren? Med K2 Disruption 76 Quikclik Free ved din side, vil du oppleve en ski som gir deg selvsikkerhet i hvert eneste sving. Dens smidige og tilgivende design, kombinert med den spesielle Catch Free Rocker-profilen, sikrer at du kan navigere i alle forhold med letthet.

Med K2 Disruption 76 Quikclik Free, blir fjellet ditt nye lekeområde!

kr 3 600 kr 4 500

K2 Disruption 76 Women's Skis 2024 – det perfekte første paret ski for enhver kvinne som ønsker å utvikle sine skiferdigheter.

Disruption 76 W er nøye utviklet for kvinnelige skiløpere som ser etter ski som matcher deres flytende svinger og enkle innledning. Disse skiene er utstyrt med all teknologien en kvinnelig atlet trenger for å starte med mer aggressiv carving, samtidig som hun øker fart og selvtillit. Designet med I-Beam konstruksjon, Aspen Light Core, og Catch Free Rocker-profil, er Disruption 76 W forberedt på å støtte deg gjennom alt – fra bratte overraskende bakker til den sporadiske ujevne snøen. Med disse skiene kan du heve dine prestasjoner og virkelig nyte skikjøringen, uansett forhold.

kr 3 840 kr 4 800

Utforsk bakken med K2 Disruption 78C Men's Skis 2024 – en ski som kombinerer høy ytelse med tilgivende egenskaper for den allsidige skikjøreren.

K2 Disruption 78C er skiene for deg som søker teknologi og funksjoner som overgår det man vanligvis finner i dette prissegmentet. Med teknologi arvet fra sine mer avanserte "søsken", er denne modellen utstyrt for å imponere. Takket være Speed Rocker-profilen, Dark Matter Damping og den lette smidigheten fra karbon I-Beam konstruksjonen, har du en fartorientert ski som lar deg holde tritt med de beste. Enten du liker å suse ned allsidige fjellsider eller foretrekker velpreparerte løyper, er Disruption 78C designet for å levere en optimal kombinasjon av kontroll, stabilitet og lekenhet. Dette er skiene for skiløpere som ønsker å utforske hele fjellet med selvtillit og stil.

kr 5 899 kr 7 400
K2 Dreamweaver er markedets mest populære twintipski for jenter. Skiene har en myk trekjerne med glassfiber som gir økt holdbarhet og lang levetid. Både framski og bakski har en liten Rocker som gir en leken og lettsvingt ski og har nok innsving til at junior kan øve på skjærende svinger i bakken. Dette er en perfekt ski for lek og moro, og starten på det som vil bli et liv med mange gode skiopplevelser.
kr 2 868 kr 4 098
Hold junior’en din trygg og komfortabel denne sesongen i en hjelm han eller hun faktisk vil ha på seg. K2 Entity-hjelmen har en hardskallkonstruksjon for holdbarhet og en full-wrap liner for dekning, komfort og pusteevne. I tillegg bruker den passiv kanalventilasjon for å holde gromhodet ditt perfekt temperatur, og K2 Dialed Fit System ™ for å sikre en perfekt tilpasset passform.
kr 499 kr 800
Sorter etter Clear All