Du har ingen varer i handlekurven.

Kjede / Kassett / Tannhjul

Filtre
elementer per side
Kjedefører til Cannondale Moterra med Bosch 2 gen motor.
kr 200
Original Cannondale Ai offset-kjedering for Bosch CX-serie motorer brukt på første og andre generasjon Moterra e-sykler.

Settet inkluderer en 15t Ai offset kjettingring og en Ai offset lockring.
kr 299
Shimano CN-HG53 9 Delt Kjede. 114 Ledd.
kr 299
X11 er et solid og bra kjede som er laget for all slags sykling med 11-Delt bakgir. EPT betyr at kjede har meget god rustbeskyttelse, noe som gir deg et utrolig slitesterkt kjede.

KMC er verdens ledende produsent av sykkelkjeder, og med mer enn 40 års erfaring er det disse mange vender seg mot når de skal ha kjeder.

KMC lager kjeder som er kompatible med alle de ledende systemene på markedet. Dermed trenger du bare et kjede på verkstedet ditt, istedenfor 3 forskjellige. Det er også derfor flere av disse merkene får KMC til å produsere kjedene sine for seg.

KMC kjeder bruker utelukkende kjedelåsene Missing Link, så man trenger ikke tenke på pinner og knekking av disse. Bare klikk på og du er good to go. Samtlige kjeder kommer med Missing Link kjedelås inkludert. Tenger til å åpne og lukke kjedelåsene finnes også fra KMC.
kr 549
X11SL er et ekstra lett kjede med utfreste hull i ytter og innerledd for å senke vekten. Det har en glatt og holdbar overflate, samtidig som det gir et tøft utseende i sølv. Double X Durability sørger for lang levetid.
kr 599 kr 949
X8 er et godt og særdeles slitesterkt kjede som vil gi deg meget lang levetid. Laget for for 5/6/7/8-delte systemer.
kr 249
MICHE CHAINRING 104 FOR E-BIKE

38 TEETH

kr 219
XLE G-serie kassetter er i stål laget med stål spider for å redusere vekt, og minske slitasje på bosset. Om vekt er viktig for deg, er G-serie et enkelt valg. Passer på standard HG boss.
kr 449
Kjedebeskytter for Bosch EL-Sykkel Active, Performance og Performance CX Line. Miranda E-Chainguard Nut monteres direkte på Bosch motor og beskytter kjede fra å falle av og drev mot skarpe kanter og steiner fra terrenget. Kjedebeskytteren er produsert med høye krav gjennom en kald-smidd prosess i aluminium.
kr 403