Du har ingen varer i handlekurven.

Klassisk Ski

Filtre
elementer per side
RCR Universal er en kombi/klassisk ski for barn som brukes til både skøyting og klassisk. En meget etterspurt modell som ofte brukes fra 6-7 år.

Spennet er tilsvarende klassisk ski.
kr 1 000 kr 2 000
RCR Universal er kombiskia for barn som brukes til både skøyting og klassisk. En meget etterspurt modell som ofte benyttes fra 6-7 år. Forlenget spennkurve gir de yngre enda sikrere feste og bedre gli. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 10-15 cm.
kr 950 kr 1 900
Smørefri, innsvingt og myk barneski for de aller yngste skiløperne.

Lett og sterk trekjerne, sidekantforsterkninger og sintret svartsåle gjør dette til en kvalitetsski med lang levetid.
kr 649 kr 1 299
Snowstar Crown med Dino binding Blå/Rosa. Smørefri innsvingt og myk barneski for de aller yngste skiløperne. Lett og sterk trekjerne, sidekantforsterkninger og sintret svartsåle gjør dette til en kvalitetsski med lang levetid som fint kan gå i arv.

Skiene har også flexitupp som gjør at skituppene bøyer seg ved ev. fall fremover.

Skiene er i både rosa og blå modell med matchende Snowstar sko med borrelås. Mål 54-48-52 mm 90-140 cm. Inkludert montert binding.
kr 650 kr 1 300
Myk barneski for løyper og med langspenn som gir sikkert feste og derfor veldig etterspurt.
kr 1 000
Smørefrie barneski med Crown-mønster. La barna oppleve skigleden med turer og lek. Crown-mønsteret gir godt feste uten bruk av smøring.
kr 600 kr 1 200
Myk barneski for løyper og med langspenn som gir sikkert feste og derfor veldig etterspurt.
Smørefri ski med Crown mønster
kr 899
Myk smørefri barneski for løyper og med langspenn som gir sikkert feste og derfor veldig etterspurt. Lett og sterk trekjerne og sidekantforsterkninger gir skiene godt kantgrep og lang levetid. Sintret kvalitetsbelegg gir god gli. Innsvingt markaski med avrundet myk tupp og racingdesign gjør skiene sikre og svært aktuelle blant barna.
kr 500 kr 1 000
Klassisk ski fra Rossignol med glattsåle for junior
kr 549 kr 1 099