Du har ingen varer i handlekurven.

Kne

Filtre
elementer per side
Endelig er en knebeskytter til håndball i G-Forms patenterte materiale i butikk. Den mest komfortable knebeskytteren på markedet? Denne må du prøve. KUN HOS SPORT DIREKT!
kr 399
2-pakning med ekstra sterke knebeskyttere som demper støt og slag mot knepartiet på en meget effektiv måte. En av våre bestselgere!
VS1 Compact Kneepad er laget i svært slitesterkt materiale som beskytter kneleddet godt fra støt og fall. Dette takket være den innovative støtdempende teknologien fra Mizuno, VS-1.

God ventilasjon og fukttransport vekk fra huden gjør knebeskytterne svært komfortabel både under trening- og kamp. Anatomisk form som gjør at knebeskytteren sitter komfortabelt på plass over kneleddet.
kr 199 kr 300
RX Speed gir optimal støtte og beskyttelse. Den perforerte SBR/ neoprene holder kneet varmt og bedrer komforten. Materialet i puten er særdeles holdbart og sørger for at friksjonen mot gulvet blir lavere. 7 mm. Str: S-XL
kr 349
Knebeskytter for barn og ungdom .
kr 199
Profesjonell knebeskytter i 4 mm. neopren. Spesialtilpasset for dame. Brukes av de fleste topp-håndballag i Norden.
kr 399
Kompresjonsknestøtte av 80% polyamid og 20% spandex. 4-veis strekk for god komfort. Støtabsorberende EVA-pute med yttermateriale av slitesterkt Armortec.
kr 399
Kompresjonsknestøtte til dame av 80% polyamid og 20% spandex. 4-veis strekk for god komfort. Støtabsorberende EVA-pute med yttermateriale av slitesterkt Armortec.
kr 349
Kompresjonsknestøtte til junior av 80% polyamid og 20% spandex. 4-veis strekk for god komfort. Støtabsorberende EVA-pute med yttermateriale av slitesterkt Armortec.
kr 349
Til støtte og avlastning av muskler og ledd.
kr 219
Sorter etter Clear All