Du har ingen varer i handlekurven.

Kniv, Øks og Sag

Filtre
elementer per side
Brusletto Bamsen er en kraftig kniv med god tyngde. Kniven leveres i gaveeske og har en totallengde på 22,5 cm. Den har et bredt blad med lengde 12,5 cm, børstet overflate og rettslipt egg og det er enkelt å bryne kniven skarp.

Kniven har holk i massiv støpt aluminium og farget okselærslire med solid trykk-knapplåsing av kniven til sliret. Bladet er laget av rustfritt knivstål og skaftet er laget av vedlikeholdsfritt oliventre med silksoft polert overflate.
kr 1 249
Brusletto sin mest solgte kniv! Kniven har vært på markedet siden 1961, siden har den vært gjennom ulike modifiseringer, men bladet og formen er den samme nå som da.
kr 1 149
Dette er en mellomstor allroundkniv for jegere og friluftfolk. Kniven. ble kåret til Best i Test i Frluftsmagasinet Ute 3/2008. Knivbladet er smalt konslipt med en lengde på 11.5 cm. Støpt aluminiumsholk med fingerbeskytter. Kniven er suveren til å skjøre brød. pølser. spikke pølsepinner eller andre oppgaver du ønsker å bruke kniven til. Knivbladet er stålkvalitet 14116N som er holdbart og lett å slipe opp igjen. Skaft i amerikansk rotnøtt. Kniven blir levert med en slire og en flott gave eske.Bladmateriale: 14116N stål. Skaftmateriale: Oljet maerikansk rotnøtt.

Bladlengde: 11.52 cm. Totallengde: 24.6 cm. Slire: sort okselær med trykk knapplåsing. Vekt 200 gram. Garanti: livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeilSolid og varig. Blad i rustfritt stål. Meget godt grep. Slire følger med. Lett å slipe opp igjen
kr 1 249
Ekstra blad til tursag GR17
kr 289
Velbalansert. lett og solid øks for tur- og hyttebruk. Slire med beltefeste og oppheng.
kr 459
Alden er oppkalt etter øya Alden som ligger utenfor Holmedal. Som øya er kniven et mektig syn - to stålplater i front gjør at Alden er god til både jakt og turformål. En moderne variant av klassisk norsk design.
kr 999
Helle Eggen er en stor salgssuksess som har vokst over tid fordi den er så god i bruk. Spør en Eggen-eier om h*n er fornøyd og du vil alltid få positivt svar. Kombinasjonen av et solid, ergonomisk skaft med et solid blad i Helles berømte trelagsstål gjør dette til en perfekt leirkniv.
kr 949
Rimelig og funksjonell. Allbrukskniv.Skaft av masurbjørk innsatt i olje.Messingknupp. Lengde 90mm. Blad av 3-lags rustfritt stål. Gjennomgående tange. Klinket. Slire av ekte lær med emblem: Selburosa.
kr 649
Blad 90 mm av Helles 3-lags rustfritt stål. Skaft av masurbjørk. Slire av ekte lær. Gjennomgående tange.
kr 799