Du har ingen varer i handlekurven.

Kokeutstyr, Bestikk og Kopper

Filtre
elementer per side
Stekepanne laget i støpejern. 20cm i diameter. Kommer med tekstilgrep for økt komfort og for å unngå varme
kr 199
Allround trekopp. Leveres i to størrelser, med og uten norsk flagg.
kr 199
Speiderkoppen. trekopp med lærreim til tur og villmark. Liten populær trekopp med ekstremt god finish
kr 140
Superlett vindskjerm i aluminium.
Lett vindskjerm som kan foldes 8 ganger, for å gjøre den lett å pakke.
kr 249
Det ideelle bestikket til Jetboil kokesystem eller til poser med tørrmat. Bestikket er langt nok til å nå nede i bunnen av både PCS og GCS, og de er spesielt utformet for å komme til overalt. Utformingen på stekespaden er tilpasset Jetboil FluxRing Stekepanne. Har teleskophåndtak som gjør oppbevaring kompakt og lett. Bestikksettet inneholder skje, gaffel og stekespade. Veier lite og er slitesterkt.
kr 249
Lynrask koketid er standard på Flash, det ultimate kokesystemet for å tilberede kaffe, suppe eller tørrmat på tur.

Optimalisert for effektivitet og koker opp vann på lynraske 100 sekunder, noe som gjør det til den raskeste Jetboil noensinne. Jetboils 1-liters FluxRing-kjele med isolerende yttertrekk gjør vannkokingen til en lek og holder vannet varmt. Tenn umiddelbart med den praktiske og pålitelige trykknappen, og kontroller at vannet er klart med den termokromatiske fargeendringen i yttertrekket.

Kompatibel med Jetboil-tilbehør, for eksempel en kaffepresse, opphengssett, grytestøtte, stekepanne, gryte og redskaper
kr 1 399 kr 1 999
ZIP er JetBoils startmodell, et solid og rask kokesystem på 345 gram. Konstruksjonen er i aluminium, med neopren yttertrekk og bunnlokk som beskytter den kompakte brennerbasen. 0,8 liters innhold, varmer opp en halvliter væske på 150 sekunder. Støtteben medfølger.
kr 1 499

Produktbeskrivelse

Easy Fuel er en pålitelig og effektiv gassbrenner som er enkel å bruke, perfekt for den reisende som ønsker varm mat uansett hvor de befinner seg. Brenneren er designet med enkelhet i tankene og har piezo-tenning for enkel og rask tenning.

kr 1 549

ExpressSpider er en av de letteste gassbrennerne med slangemontering som finnes. Som navnet tilsier, bygger denne brenneren på teknikken fra vår toppmonterte brenner ExpressStove. Det er både stabilt, pålitelig og lett. Et naturlig valg for dem som trenger et holdbart og fleksibelt kjøkken. Leveres med varmereflektor og en pakkepose av nylon. Gass følger ikke med.

kr 999