Du har ingen varer i handlekurven.

Kokeutstyr, Bestikk og Kopper

Filtre
elementer per side
Superlett og sammenleggbart stativ for gasstank. Stativet gjør at kokesystemet ditt blir mer stabilt. Dette øker sikkerheten og gjør matlagingen enklere for deg.
kr 109
Stekepanne laget i støpejern. 20cm i diameter. Kommer med tekstilgrep for økt komfort og for å unngå varme
kr 199
Allround trekopp. Leveres i to størrelser, med og uten norsk flagg.
kr 199
Speiderkoppen. trekopp med lærreim til tur og villmark. Liten populær trekopp med ekstremt god finish
kr 140
Superlett vindskjerm i aluminium.
Lett vindskjerm som kan foldes 8 ganger, for å gjøre den lett å pakke.
kr 199
Det ideelle bestikket til Jetboil kokesystem eller til poser med tørrmat. Bestikket er langt nok til å nå nede i bunnen av både PCS og GCS, og de er spesielt utformet for å komme til overalt. Utformingen på stekespaden er tilpasset Jetboil FluxRing Stekepanne. Har teleskophåndtak som gjør oppbevaring kompakt og lett. Bestikksettet inneholder skje, gaffel og stekespade. Veier lite og er slitesterkt.
kr 249
Lynrask koketid er standard på Flash, det ultimate kokesystemet for å tilberede kaffe, suppe eller tørrmat på tur.

Optimalisert for effektivitet og koker opp vann på lynraske 100 sekunder, noe som gjør det til den raskeste Jetboil noensinne. Jetboils 1-liters FluxRing-kjele med isolerende yttertrekk gjør vannkokingen til en lek og holder vannet varmt. Tenn umiddelbart med den praktiske og pålitelige trykknappen, og kontroller at vannet er klart med den termokromatiske fargeendringen i yttertrekket.

Kompatibel med Jetboil-tilbehør, for eksempel en kaffepresse, opphengssett, grytestøtte, stekepanne, gryte og redskaper
kr 1 399 kr 1 999
ZIP er JetBoils startmodell, et solid og rask kokesystem på 345 gram. Konstruksjonen er i aluminium, med neopren yttertrekk og bunnlokk som beskytter den kompakte brennerbasen. 0,8 liters innhold, varmer opp en halvliter væske på 150 sekunder. Støtteben medfølger.
kr 1 499
Praktisk stabilisator for toppmonterte brennere, spesielt hvis du bruker store panner/gryter eller lager mat op ujevne flater. Footrest fester seg til undersiden av gassboksen. Fungerer også på andre merker enn PRIMUS.
kr 149
Sorter etter Clear All