Du har ingen varer i handlekurven.

Kryptonite

Filtre
elementer per side
Meget god sykkellykt fra Kryponite.

X6 leverer 60 Lux og opptil 30 timer med bruk. (3 timer på max).

USB oppladbar.
kr 799
God frontlykt fra Kryptonite.

X3 leverer 30 Lux og opptil 24 timer brukstid. (4 timer på max).

USB oppladbar.
kr 499

KryptoLok Series og Keeper

KryptoLok Series og Keeper produktfamiliene inkluderer den pålitelige KryptoLok Standard u-låsen samt KryptoLok Integrerte Kjeder og Keeper 785 Integrert Kjede. Begge produktfamiliene tilbyr moderat sikkerhetsbeskyttelse for syklister som låser sykkelen sin i forstads- eller landlige områder, eller for en rask stopp i et storbyområde. Med 9mm fire-sidige kjedeledd laget av 3T MANGANSTÅL og et patentventende END LINK DESIGN som sikrer kjeden til en herdet dødbolt, elimineres kritisk sårbarhet. Den herdede DEADBOLT DESIGNEN tilbyr ytterligere beskyttelse, mens den HØYE SIKKERHETS DISK-STIL SYLINDEREN er motstandsdyktig mot plukking og boring. Inkluderer 2 ERGONOMISKE "I" NØKLER og en holdbar VÆRBESTANDIG nylonhylse som forhindrer riper.

kr 1 299
FG godkjent kjettinglås til sykkel.

90 cm kjettinglås med nøkkel.

Disse låsene tilbyr et høyt sikkerhetsnivå av beskyttelse for syklister som låser syklene sine i et byområde eller i lengre perioder under transport.
kr 1 199

Kryptonite Evolution 790 Foldbar Sykkellås


Sykkellåsen Evolution 790 har herdede stål-lodd med en tykkelse på 5,4 mm, som gir en høy grad av sikkerhet mot tyveri. Denne FG-godkjente låsen har et låsehode som kan roteres 360 grader, og de sterke stål-loddene er beskyttet med slitesterk gummi for å skåne sykkelrammen og øvrige komponenter. I pakken følger også med Kryptonites nye klikk-brakett, som gjør det enkelt å montere og demontere sykkellåsen på det medfølgende rammefestet.


kr 1 699

Ringlåser og Plug-In Kabler

Ringlåser og plug-in kabler fungerer godt som en avskrekkende sikkerhetsforanstaltning, men bør alltid brukes i kombinasjon med en U-lås eller kjede for optimal beskyttelse. Den 10mm PLUG-IN KABELEN kan brukes med både innfellbare og ikke-innfellbare ringlåser, og bidrar til å forhindre tyveri ved å stoppe, kjøre bort, og løfte sykkelen. Plug-in alternativene inkluderer også 5.5mm og 9mm kjeder, og både Kryptonite og AXA ringlåser/plug-in alternativer er kompatible. Denne 10mm kabelen er 120cm lang, og gir en fleksibel løsning for å sikre sykkelen din mot tyveri.

kr 319

Ringlåser med Plug-In Mulighet

Ringlåser og plug-in løsninger fungerer utmerket som en avskrekkende sikkerhetsforanstaltning, men bør alltid brukes sammen med en U-lås eller kjede for å oppnå maksimal sikkerhet. Ringlåsen med PLUG-IN KAPASITET kommer i to versjoner: en med nøkkelbevarende funksjon (nøkkelen kan ikke fjernes fra låsen mens den er ulåst) og en ikke-nøkkelbevarende versjon (nøkkelen kan fjernes mens låsen er ulåst). Ringlåsen forhindrer tyveri ved å stoppe rulling eller kjøring bort, mens plug-in alternativene, som inkluderer kjede eller kabel, forhindrer tyveri ved løft. Både Kryptonite og AXA ringlåser/plug-in alternativer er kompatible, noe som gir en fleksibel og sikker løsning for å beskytte sykkelen din.

kr 449
Sorter etter Clear All