Du har ingen varer i handlekurven.

Kurver & Vesker Sykkel

Filtre
elementer per side
Agu Shelter er en veske du virkelig kan stole på når du skal på sykkelen. Om du skal utforske skogen eller ta din daglige pendletur, Shelter består testen i allslags vær. Den er laget av 100% vanntett stoff, kommer med bærestropp og en beskyttende rom for laptopen.
kr 599
Basil Dorset L er en stilig rektangulær sykkelkurv designet for både menn og kvinner.

Denne kurven er ideell for å oppgradere lagringsplassen din mens du er på farten, den har også håndtak i imitert skinn.
kr 649
Basil Dublin sykkelkurv har en rektangulær form og gjør den til et stilig valg.

Denne avtakbare sykkelkurven er designet for enkel festing foran eller bak på sykkelrammen.
kr 449
Basil Portland Basket Classic er et stilig valg når det kommer til sykkeloppbevaring.

Denne vakre kurven er utformet i naturlig rotting og tilbyr god plass og solide håndtak, med et design som passer perfekt til Basil Portland Front Carrier.
kr 599
Flotte kurven med bærehåndtak kan enkelt tas med og feste tilbake på sykkelen på sekunder. Polstret håndtak gjør den behagelig å bære selv om vekten blir høy.

Komplett kurv med Basil KlickFix plate og Klickfix styrefeste. Passer også til elsykler, med f.eks Bosch computer som er montert i midten av styret.
kr 849
Den moderne Basil Urban Load Messenger Bag er laget av vanntett materiale med en iøynefallende grå og gul farge. Den vanntett foldingen av topplokket holder utstyret ditt tørt. De reflekterende detaljene på alle sider av vesken gjør det synligere i mørket. Med en makskapasitet på 17 liter har du plass til mye utstyr, og den passer som en handy jobbveske eller skoleveske. Det er meget lett å hekte vesken av og på bagasjebrettet på sykkelen din. Om det er en vanlig sykkel eller en el-sykkel. Den medfølgende skulderstroppen lar deg raskt og greit ta med deg vesken når du har parkert sykkelen. Hook On Systemet gjemmer du enkelt og greit med en magnetlås, så den er ute av veien, og du står igjen med en vanlig messenger bag! Smart og stilfull!
kr 449
Basil BasEasy adapterplate gjør det mulig å kombinere en kurv eller en veske med et system på styret. Systemet kobler begge produktene, så du kan velge hvem du vil bruke på kort tid. Mange kurver og vesker kommer med en premontert adapterplate allerede.
kr 139
Basil City Shopper doble sidevesker passer fint inn i et urbant bybilde. Arbeid, tur med venner, handletur eller bare en tur på treningssenteret. City Shopper passer til alt. En lett veske med passelig volum på 32 liter, og samtidig solid nok til å ha med alle nødvendighetene dine. Den nedfellbare toppen tetter godt mot vær og vind.
kr 869
I tillegg til å være praktisk, er Basil Mail Handlebar Bag et utrolig fasjonabelt valg. Rip-tape-fester sikrer at vesken kan festes og fjernes fra rattet på et øyeblikk, noe som gjør den ideell når du trenger lett tilgang til livets småsaker. Denne vesken har også en synlig leserute, noe som betyr at du kan ha ID-kort og pass for hånden og til enhver tid.
kr 369