Du har ingen varer i handlekurven.

Kurver & Vesker Sykkel

Filtre
elementer per side
Basil Dorset L er en stilig rektangulær sykkelkurv designet for både menn og kvinner.

Denne kurven er ideell for å oppgradere lagringsplassen din mens du er på farten, den har også håndtak i imitert skinn.
kr 649
Basil Dublin sykkelkurv har en rektangulær form og gjør den til et stilig valg.

Denne avtakbare sykkelkurven er designet for enkel festing foran eller bak på sykkelrammen.
kr 449
Basil Portland Basket Classic er et stilig valg når det kommer til sykkeloppbevaring.

Denne vakre kurven er utformet i naturlig rotting og tilbyr god plass og solide håndtak, med et design som passer perfekt til Basil Portland Front Carrier.
kr 599
Flotte kurven med bærehåndtak kan enkelt tas med og feste tilbake på sykkelen på sekunder. Polstret håndtak gjør den behagelig å bære selv om vekten blir høy.

Komplett kurv med Basil KlickFix plate og Klickfix styrefeste. Passer også til elsykler, med f.eks Bosch computer som er montert i midten av styret.
kr 849
Den moderne Basil Urban Load Messenger Bag er laget av vanntett materiale med en iøynefallende grå og gul farge. Den vanntett foldingen av topplokket holder utstyret ditt tørt. De reflekterende detaljene på alle sider av vesken gjør det synligere i mørket. Med en makskapasitet på 17 liter har du plass til mye utstyr, og den passer som en handy jobbveske eller skoleveske. Det er meget lett å hekte vesken av og på bagasjebrettet på sykkelen din. Om det er en vanlig sykkel eller en el-sykkel. Den medfølgende skulderstroppen lar deg raskt og greit ta med deg vesken når du har parkert sykkelen. Hook On Systemet gjemmer du enkelt og greit med en magnetlås, så den er ute av veien, og du står igjen med en vanlig messenger bag! Smart og stilfull!
kr 449
Basil BasEasy adapterplate gjør det mulig å kombinere en kurv eller en veske med et system på styret. Systemet kobler begge produktene, så du kan velge hvem du vil bruke på kort tid. Mange kurver og vesker kommer med en premontert adapterplate allerede.
kr 139
Basil Carry All kurv for å montering på bagasjebrettet er en perfekt måte å få meg deg alt du trenger på en sikker og god måte. Enten om du skal en tur i butikken, på picnic, eller din daglige pendling, så er denne kurven perfekt for deg. Kommer i et stilig og lekkert blomstrete design.

Sammensnørbart lokk for å holde tingene dine fri for skitt og møkk, og ikke minst på plass. Lomme på innsiden holder småting som lommebok og mobil på et fast sted.

Laget i lett aluminium, som sammen med et tøft og varig stoff, vil gi deg årevis med glede.

Festes med MIK (Mounting is Key) systemet. Adapterplate til kurven følger med. Festebrakett til bagasjebrett kjøpes separat. Basil MIK Carrier Plate.

Denne blir fort din beste venn!
kr 1 149
Basil Magnolia Carry All kurv for å montering på styret er en perfekt måte å få meg deg alt du trenger på en sikker og god måte. Enten om du skal en tur i butikken, på picnic, eller din daglige pendling, så er dette kurven perfekt for deg.

Sammensnørbart lokk for å holde tingene dine fri for skitt og møkk, og ikke minst på plass.

Laget i lett aluminium, som sammen med et tøft og varig stoff, vil gi deg årevis med glede.

Festes med Klickfix systemet. Adapterplate til kurven følger med. Festebrakett til styret kjøpes separat. Basil KlickFix Styrefeste v.nr 02476.

Din nye favoritt på sykkelturen!
kr 799
Basil Cento er laget spesielt for å få med seg større gjenstander. Et stilig tilskudd til enhver dame og herresykkel. Med muligheten til å ta med større gjenstander, endres også måten du sykler på. Her kan du ha med deg bæreposer eller bager uten problem.

Festes enkelt og greit med WSL system, slik at du er helt sikker på at den sitter sikkert montert.

Passer de fleste elsykkelmodeller uten problemer.
kr 599