Du har ingen varer i handlekurven.

Lås

Filtre
elementer per side
Abus Bosch - Låse sylinder i metall. Passer generasjonene: BDU2XX, BDU3XX og BDU4XX.

Inkludert 2stk nøkler, 1stk låse sylinder og 1stk plus kode kort.
kr 319
AXA Block XXL er en rammelås av høy kvalitet og har mulighet til å koble ULC -pluggkjeden til låsen. Ringlås gir optimal sikkerhet med sin antidrilling -sylinder og herdet stålbrakett.

kr 399
AXA Block XXL set Ring lock
kr 799
AXA RLC Plus 100 brukes i kombinasjon med en AXA Fusion, Defender, Solid Plus og Victory rammelås for ekstra sikkerhet ved låsing av sykkel. RLC Plus 100 tilbyr en herdet stålplugg som er 10 mm tykk.
kr 379
AXA Solid Plus er en høykvalitets rammelås som gir optimal sikkerhet med sin anti-boresylinder og herdet stålbrakett. Newton Plug In Cable tilbyr en ekstra barriere mot sykkeltyveri.
kr 489
Solid Plus tilbyr optimal sikkerhet med anti-boringsylinder, herdet stålbrakett og plug-in mulighet. Ergonomisk design av trykknappen og online nøkkeltjeneste gir maksimal komfort.

kr 409
For ekstra sikkerhet er det viktig å sikre sykkelen til en fast gjenstand. Ideell løsning for det er ULC Pro Plug-in-kjeden. Med dette kjedet betjener du rammelåsen og kjedet med kun 1 nøkkel
kr 559
AXA UPI 150 Plug-in kabel brukes i kombinasjon med rammelåsene AXA Imenso og Block XXL.
kr 219
BBB PowerFold er BBB sin kraftigste lås. Kommer i et praktisk etui som gjør at den ikke skraper rammen og sitter godt på plass når den ikke er i bruk. Hvert ledd er laget av 7.5x 22.5mm forsterket stålplater, dette gjør også låsen veldig kompakt. låsen kommer med 3 nøkler.
kr 749