Du har ingen varer i handlekurven.

Løpesko Terreng

Filtre
elementer per side
King MT 2 er totaloppdatert for bedre grep, holdbarhet, drenering, og prestasjon! Skoen for deg som elsker gjørme og utfordrende terreng.

Denne skoen har ny Vibram® Megagrip™ Litebase yttersåle med 6 mm knotter som er designet for å gi deg optimalt grep i selv det tøffeste og våteste terrenget. Til sammenligning med King 1.5 har du fremdeles 6 mm knotter, men med 40% mindre tykkelse og 25% mindre vekt mot den tidligere Megagrip™ yttersålen. King MT 2 er utstyrt med Altra´s dempningsmateriale Altra Ego™; meget responsivt materiale med meget lav vekt.

En fleksibel StoneGuard™ (beskyttelsesplate mot sten), beskytter foten mot spisse stener. På helen er det lagt inn et ett-veis stoff som sørger for at helen glir lett inn men ikke lett ut. I Altra King MT 2 har du den sterkeste overdelen med TPU, slitersterk Ripstop materiale. Foot Lock Strap over vristen hjelper å holde foten på plass i bratte nedoverbakker.

I denne oppdaterte versjonen er ekstra dreneringshull foran, samt en forsterket overdel, i tillegg er Foot lock strap flyttet lengre opp for bedre komfort.
kr 1 199 kr 1 799
Lone Peak er en legende innen trail samfunnet!

4.5-versjonen kommer med noen spennende oppdateringer, samtidig som den har beholdt den originale følelsen så mange av oss elsker.

Overdelen er blitt trimmet ned for mer fleksibilitet og komfort. Lissesystemet har blitt forenklet for å lettere gjøre små justeringer over foten. Midtsålen har fått en oppdatert foam for enda bedre respons.

Midtålen har også en innebygget Stoneguard for ekstra beskyttelse mot skarpe steiner.
kr 1 189 kr 1 699
Utviklingen innen Trail fortsetter. For 10 år siden kom den første modellen av Lone Peak, nå 8 modeller senere er Lone Peak 5 her!

Lone Peak 5 beholder definitivt sin status som det ikonet som mange kjenner og elsker – nå med forbedret holdbarhet og passform for at du skal få en enda bedre følelse og opplevelse i naturen. En nyhet er at Lone Peak 5 har fått ALTRA EGO™ i mellomsålen, som gir en ekstra respons i hvert steg du tar. MaxTrac ™ yttersålen gir som alltid et godt grep i all type terreng. Den oppdaterte steinbeskyttelsen, StoneGuard™ dekker nå et større område av foten men bruker mindre materiale og de laserskårne dreneringshullene gjør at du kan ta deg frem i bløte forhold med ultimat drenering.

Det er sant å si at med Lone Peak 5 er ingen Trail trygg!
kr 1 189 kr 1 699
Den høydempede, lette stiraceren, utstyrt med ultimate løypefunksjoner for trekkraft i ethvert terreng.

Si Bonjour til den helt nye Mont Blanc, den ultimate langdistansestiskoen inspirert av det høyeste fjellet i Alpene.
kr 1 759 kr 2 199
Olympus 4 har fått en rå oppgradering på så og si alle punkter. Den nye Engineered mesh overdelen har fått forsterket slitestyrke samtidig som den har bedre pusteegenskaper.

Pløsen har blitt mer komfortabel og låser foten inn på en bedre måte. Hælen har blitt rundet av og splittet på midten for å forhindre at hele skoen påvirkes dersom du tråkket i ulent terreng.

For å toppe det hele av, har yttersålen fått et bedre mønster og mer Vibram® MegaGrip® gummi som dekker en større del av hele sålen. Som alle andre Altra trail-sko er det mulighet for å bruke 2 – punkts GaiterTrap.
kr 1 699 kr 2 249
Ta fatt på løypene med Olympus 5, Altra sin mykeste terrengsko, klar til å takle alt som kommer din vei.

Altra EGO™ MAX mellomsåleskum gir beskyttelse og komfort under føttene mens Original FootShape™ Fit gir føttene plassen de trenger for å sitte naturlig.

Med en pustende overdel i mesh og en gripende yttersåle kan du fortsette å nyte stiene hele dagen.
kr 1 799 kr 1 999
Timp 2 er en meget allsidig terrengsko med god demping. Perfekt for løperen som må legge de første km på asfalten for å komme seg til skogen. Med en sålehøyde på 29mm vil skoen gi god demping over de lengre distansene. Den nye versjonen har fått en oppdatering både i overdelen og sålen. Overdelen og lissesystemet har fått en oppdatering for bedre passform for hele foten. Mønsteret på sålen er designet for bedre grep i fremover og sidebevegelser. For første gang har Timp yttersålen fått en MaxTrac™ Gummisåle for enda bedre feste.

Obs: Timp 2 kan oppleves som mindre i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en halv US størrelse!
kr 999 kr 1 999
Ta turen til stien med Timp 3.

Quantic™-mellomsålen med høy pute er designet for stidager med høy intensitet.

Den perfekte skoen fra vei til sti, Timp 3 har en overdel i rullet mesh og MaxTrac™ yttersåle, som gir maksimal trekkraft til stien.

Gjør deg klar for seriøs ytelse med et komfortnivå føttene dine vil takke deg for, selv etter mil og mil med skittdager og lange, harde kjøreturer.

Det er Timp-tid – er du klar?
kr 1 599 kr 1 999
Skitt, gjørme, steiner...uansett terreng, vil den nye Olympus 5 Hike Low GTX få deg gjennom det.

En førsteklasses hælkappe gir en fast følelse mens Original FootShape™ Fit gir føttene dine det rommet de trenger for naturlig bevegelse.

Vanntett GORE-TEX er garantert av GORE-TEX for å beskytte føttene dine mot elementene og en gripende Vibram® Megagrip-yttersåle hjelper deg med trekkraft på alle underlag, våte eller tørre.

Gå på stien med stil med komforten og beskyttelsen du trenger for et heldagseventyr.
kr 2 199
Sorter etter Clear All