Du har ingen varer i handlekurven.

Løpesko Terreng

Filtre
elementer per side
Lone Peak er en legende innen trail samfunnet!

4.5-versjonen kommer med noen spennende oppdateringer, samtidig som den har beholdt den originale følelsen så mange av oss elsker.

Overdelen er blitt trimmet ned for mer fleksibilitet og komfort. Lissesystemet har blitt forenklet for å lettere gjøre små justeringer over foten. Midtsålen har fått en oppdatert foam for enda bedre respons.

Midtålen har også en innebygget Stoneguard for ekstra beskyttelse mot skarpe steiner.
kr 799 kr 1 699
Utviklingen innen Trail fortsetter. For 10 år siden kom den første modellen av Lone Peak, nå 8 modeller senere er Lone Peak 5 her!

Lone Peak 5 beholder definitivt sin status som det ikonet som mange kjenner og elsker – nå med forbedret holdbarhet og passform for at du skal få en enda bedre følelse og opplevelse i naturen. En nyhet er at Lone Peak 5 har fått ALTRA EGO™ i mellomsålen, som gir en ekstra respons i hvert steg du tar. MaxTrac ™ yttersålen gir som alltid et godt grep i all type terreng. Den oppdaterte steinbeskyttelsen, StoneGuard™ dekker nå et større område av foten men bruker mindre materiale og de laserskårne dreneringshullene gjør at du kan ta deg frem i bløte forhold med ultimat drenering.

Det er sant å si at med Lone Peak 5 er ingen Trail trygg!
kr 1 189 kr 1 699
Designet for enhver sti, hvilken som helst bakke eller ethvert terreng. Altra introduserer Timp 4, "high-cushioned " cruiser som aldri har møtt en sti den ikke likte. Timp 4 er utstyrt med ultimate trail-funksjoner som gripende MaxTrac™ yttersåle og Altra EGO™ MAX mellomsåle. Denne iterasjonen kommer med en forbedret passform designet for ytelse på dine heldagsstiutflukter.

Vekt: 9,2 oz / 262 g
Mellomsåle: Altra EGO™ MAX
Yttersåle: MaxTrac™
Pute: Høy
Stabelhøyde: 29 mm
Overdel: Quick-Dry Air Mesh
kr 1 329 kr 1 899
Den høydempede, lette stiraceren, utstyrt med ultimate løypefunksjoner for trekkraft i ethvert terreng.

Si Bonjour til den helt nye Mont Blanc, den ultimate langdistansestiskoen inspirert av det høyeste fjellet i Alpene.
kr 1 539 kr 2 199
Ta fatt på løypene med Olympus 5, Altra sin mykeste terrengsko, klar til å takle alt som kommer din vei.

Altra EGO™ MAX mellomsåleskum gir beskyttelse og komfort under føttene mens Original FootShape™ Fit gir føttene plassen de trenger for å sitte naturlig.

Med en pustende overdel i mesh og en gripende yttersåle kan du fortsette å nyte stiene hele dagen.
kr 1 399 kr 1 999
Ta turen til stien med Timp 3.

Quantic™-mellomsålen med høy pute er designet for stidager med høy intensitet.

Den perfekte skoen fra vei til sti, Timp 3 har en overdel i rullet mesh og MaxTrac™ yttersåle, som gir maksimal trekkraft til stien.

Gjør deg klar for seriøs ytelse med et komfortnivå føttene dine vil takke deg for, selv etter mil og mil med skittdager og lange, harde kjøreturer.

Det er Timp-tid – er du klar?
kr 999 kr 1 999
Skitt, gjørme, steiner...uansett terreng, vil den nye Olympus 5 Hike Low GTX få deg gjennom det.

En førsteklasses hælkappe gir en fast følelse mens Original FootShape™ Fit gir føttene dine det rommet de trenger for naturlig bevegelse.

Vanntett GORE-TEX er garantert av GORE-TEX for å beskytte føttene dine mot elementene og en gripende Vibram® Megagrip-yttersåle hjelper deg med trekkraft på alle underlag, våte eller tørre.

Gå på stien med stil med komforten og beskyttelsen du trenger for et heldagseventyr.
kr 1 799 kr 2 199
GEL-Trabuco™ 10 GTX trail-skoen er designet for å holde føttene tørre når du løper eller går på tur under våte forhold.

Med GORE-TEX™-panel på overdelen, hjelper denne skoen med å forhindre at regn og gjørme kommer inn i skoens indre.

Beskyttelsesplaten har en fleksibel konstruksjon som beskytter føttene dine mot skarpe steiner og ulendt terreng.

Yttersålen er formet med ASICSGRIP™-teknologi og et teknisk slitemønster. Den er funksjonell for å hjelpe deg med å oppleve bedre grep på varierende terrengoverflater.
kr 1 700
Energisparing er en viktig komponent for trailløpere som løper lange avstander, og det er grunnen til at Asics brukte GUIDESOLE™-teknologi på TRABUCO MAX™-stiskoen.

Denne løpeskoen gir forbedret demping og trekkraft samtidig som den lar løpere dekke mer terreng med mindre innsats.

GUIDESOLE™-teknologien er en sålekonstruksjon som består av en responsiv tåfjær som er vitenskapelig bevist for å spare energi på lang sikt. Takket være den reduserte belastningen på tå-off, gir denne teknologien løypeløpere mer potensiale til å løpe videre siden de bruker mindre energi på å dekke samme distanse.
kr 1 700
Sorter etter Clear All