Du har ingen varer i handlekurven.

Lange

Filtre
elementer per side

Lange LX 100 HV GW – en ski/allfjellstøvel som kombinerer Lange's legendariske ytelse med en komfortabel, bredere passform.

Lange LX 100 HV GW er den perfekte løsningen for skikjørere med bredere føtter som ikke vil gå på kompromiss med høy ytelse. Basert på konseptet "velg din passform", tilbyr denne nye modellen nå en bredde på 102 mm ved fotens forparti. Denne kombinasjonen av en bredere passform og Langes anerkjente ytelse, sammen med enda enklere inn- og utstigning av støvelen, sikrer komfort gjennom hele dagen. Takket være den innovative, lette Dual Core-konstruksjonen, kan du forvente effektivitet, kraft og presisjon som gjør at du føler deg som ett med støvelen din. Med en Gripwalk-såle og en ekstra skrue i skallet matcher denne støvelen ytelsen til RX-modellen. Ikke nøl med å termoforme innerstøvlene for å få den beste mulige tilpasningen til føttene dine.

kr 3 499 kr 4 700
God flex-støvel for juniorer, for bruk på hele fjellet. Støvelen gir en perfekt blanding av komfort og ytelse for skikjørere i alder 10 år og nedover.

RSJ 60 er en god støvel for barn som skal utvikle skikjøringen sin i preparerte løyper og litt løssnø. Støvelen er konstruert for målgruppen, med høy komfort, god varme og likevel gode ytelser.Konstruert for at junioren skal ha gode dager i bakken og ha lyst til å utvikle seg på ski.

Spennene av aluminium er designet slik at det skal være mulig for barnet selv å håndtere dem.
kr 1 499 kr 1 872

Lange XT3 TOUR – en superlett topptursko med Vibram-såle som sikrer legendarisk nedoverkjøringsytelse.

Lange XT3 TOUR er den ideelle toppturskoen for skikjørere som ønsker en lett støvel uten å ofre nedoverkjøringsprestasjonene. Når du kjører og bøyer støvlene, arbeider DUAL CORE-teknologien aktivt ved å komprimere og utvide, noe som utnytter potensiell energi for å levere eksplosiv kraft, spenst og tilbakeføring. Den fullt rockerede Vibram® ISO 9523 touring-sålen gir utmerket grep i steinete tilnærminger og under klatring. Denne toppturskoen er optimalisert for turbruk med en flex-indeks på 100 og en leistbredde på 99 mm, og veier kun omtrent 1646g i størrelse 26.5. Med pin-innlegg, Dual Core Light skall i Polyuretan og Lyftran PP, samt en Vibram® Rubber Touring såle, er dette en støvel som leverer både i stigninger og nedoverkjøringer. EVA Lightweight Touring-lineren, Alu Light spenner med Hike Lock og en 40mm stropp, kombinert med en cuff-rotasjon på 53° og justerbar forward lean, gjør XT3 TOUR til en topptursko som er like komfortabel som den er kraftfull.

kr 3 999 kr 6 800
Sorter etter Clear All