Du har ingen varer i handlekurven.

Langrenn Tilbehør

Filtre
elementer per side
Atomic Skintec Universal Skins er 100 % mohairskinn med optimale feste- og glideegenskaper under en lang rekke forhold.
kr 400
Skistropper til langrennsski av tyåen man trer på tuppen og bunnen. Kommer i 2pk
kr 49
Skobag fra Fischer som rommer 55 liter.

Perfekt til langrennssko og tilbehør.

Sekken har flere lommer for enkel tilgang, og bæres enkelt på ryggen.
Har i tillegg håndtak på toppen for rask transport til bilen eller løypene
kr 1 100 kr 1 500
Fischer Easy Skin er integrerte kortfeller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Mix-fellen er en blanding av mohair og nylon med meget god slitestyrke. Med tilpasset bredde gir fellen et trygt og godt feste og relativt god gli. Den enkleste måten å feste fellen på: Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av! Fischers fjellski har i mange år vært synonymt med god kvalitet og gode egenskaper under ulike forhold. Easy Skin-systemet er en suksess med meget gode tilbakemeldinger og kommer nå på enda flere modeller fra Fischer.
kr 500
Fischer Easy Skin er integrerte kortfeller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. 50mm
kr 600
Fischer Easy Skin er feller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Mix-fellen er en blanding av mohair og nylon med meget god slitestyrke. Med tilpasset bredde gir fellen et trygt og godt feste og relativt god gli. Easy Skin systemet er en integrert kortfell til bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Den enkleste måten å feste fellen på: Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av! Fischers fjellski har i mange år vært synonymt med god kvalitet og gode egenskaper under ulike forhold. Easy Skin-systemet med integrert kortfell er en suksess med meget gode tilbakemeldinger og kommer nå på enda flere modeller fra Fischer. Lengde: 65 cm. Bredde: 65 mm.
kr 700
Ekstra tupp til Fischer staver
kr 150
Twin Skin brede kortfeller i mohair til å sette på dine Twin Skin ski når de gamle fellene er slitt.

Mohair fellen er utviklet med 100 % mohair med godt feste og meget god gli. Fellene er behandlet, noe som gjør at fuktighet og påfølgende ising er helt minimert. Leveres i fire forskjellige lengder som passer til alle skilengder. Passer til Twin Skin Speedmax 3D og Twin Skin Carbon Pro.
kr 520 kr 650
Twin Skin kortfeller i mohair til å sette på dine Twin Skin ski når de gamle fellene er slitt. Fellene er teflonbehandlet, noe som gjør at fuktighet og påfølgende ising er helt minimert. Leveres i fire forskjellige lengder som passer til alle skilengder: 33, 37, 41 og 45 cm.
kr 550
Sorter etter Clear All