Du har ingen varer i handlekurven.

Langrenn Tilbehør

Filtre
elementer per side
Atomic Skintec Universal Skins er 100 % mohairskinn med optimale feste- og glideegenskaper under en lang rekke forhold.
kr 400
Atomic Skintec Speed Skins er 100 % Race Mohair-skinn med en spesiell vev som er enda bedre for glid og staking.
kr 400
Genial antidugg spray fra BBB

30ml
kr 49
Du har 55 liter plass til alt du trenger på løpsdagen eller på treningsøktene. Vanntett bunn og integrert regntrekk lar deg slippe den og la den ligge på snøen ved siden av banen eller på bakken uten bekymringer. Hansker, lue og solbriller har et separat frontrom, og en egen lomme gir vannflasken din innen rekkevidde. Sidelommelading gjør det enkelt å oppbevare og skille fuktig utstyr.
kr 1 300
Control Step in er en stabil og robust skøyte binding med meget god brukervennlighet
kr 800
Control Step in er en stabil og robust klassisk binding med meget god brukervennlighet
kr 560 kr 800
Fischer Easy Skin er integrerte kortfeller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Mix-fellen er en blanding av mohair og nylon med meget god slitestyrke. Med tilpasset bredde gir fellen et trygt og godt feste og relativt god gli. Den enkleste måten å feste fellen på: Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av! Fischers fjellski har i mange år vært synonymt med god kvalitet og gode egenskaper under ulike forhold. Easy Skin-systemet er en suksess med meget gode tilbakemeldinger og kommer nå på enda flere modeller fra Fischer.
kr 500
Fischer Easy Skin er feller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Mix-fellen er en blanding av mohair og nylon med meget god slitestyrke. Med tilpasset bredde gir fellen et trygt og godt feste og relativt god gli. Easy Skin systemet er en integrert kortfell til bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Den enkleste måten å feste fellen på: Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av! Fischers fjellski har i mange år vært synonymt med god kvalitet og gode egenskaper under ulike forhold. Easy Skin-systemet med integrert kortfell er en suksess med meget gode tilbakemeldinger og kommer nå på enda flere modeller fra Fischer. Lengde: 65 cm. Bredde: 65 mm.
kr 700
Junior Tour IFP er en enkel, robust og brukervennlig skibinding med stor vrimekanisme for å ta på og av skiene.
kr 299 kr 499
Sorter etter Clear All