Du har ingen varer i handlekurven.

Langrennsbukser

Filtre
elementer per side
Nordic Ski Club Pants er en vind- og vanntett softshell-bukse for langrenn og lignende utendørsaktiviteter.
Buksen er laget i et 3-lags materiale med bra stretch og har funksjonell trikot på baksiden for effektiv temperaturregulering.

Plagget har også ergonomiskt formede knær som gir optimal passform og bevegelsesfrihet, samt hel glidelås i sidene for enkelt å ta av og på.
kr 999
Denne innovative Nordic Ski-buksen er laget av et elastisk og svært funksjonelt 3-lags Ventair®-stoff, og har laserkuttet ventilasjon som gir optimal kroppstemperaturkontroll på intense treningsøkter.

I tillegg kommer buksen også med laserkuttede og teipede sømmer, 3/4-lengde glidelås i sidene for enkel av- og påkledning, samt aerodynamisk passform som hjelper deg å oppnå maksimal hastighet.
kr 1 699
NOR PRO Nordic Race Wind Tights er pro-grade skitights laget for maksimal prestasjon på det høyeste nivået av langrenn.

Denne innovative Nordic Ski-tightsen er laget av elastisk og svært funksjonelt 3L Ventair®-stoff som gir utmerket værbeskyttelse og kroppstemperaturstyring.

I tillegg kommer tightsen med børstet jersey bak for forbedret fukttransport, laserkuttet ventilasjon, teipede benavslutninger som gir en tettsittende passform, og glidelås ved benavslutninger for enkel av- ??og påkledning.
kr 1 499
Pants Determend er en langrennsbukse ment for trening med høy intensitet. Kombinasjonen av softshell og 4-veis stretchpaneler gir buksen svært god bevegelighet. Vind- og vannavvisende front ned til knærne, i tillegg til setepartiet. Buksen er laget i et thermostoff av svært høy kvalitet, som gir optimal ventilasjon og god stretch. Komfortabel børstet innside som gir god varme. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Formsydde ben gir best mulig passform. Strikk i livet med innvendig strammesnor for individuell tilpasning. Liten nøkkellomme på innsiden. Ankelglidelås nederst.
kr 599 kr 1 199
Teknisk of funksjonell, fôret, elastisk, komfortabelog varm skiplagg til trening på kalde dager eller som oppvarmingskit.
kr 1 499
Cross pants M er en klassisk softshell-jakke for ulike treningsforhold. Med lett varmeisolasjon, elastisitet og større komfort sammenlignet med tradisjonelle vevde yttermaterialer
kr 700 kr 999
En klassisk langrennsbukse i stretchy softshell
kr 700 kr 999
En velprøvet og gjennomtestet vintertreningsfavoritt som kombinerer hovednummeret Gore Tex® Infinum™ med smidig og ventilerende mikrofiber
kr 2 299
Som navnet tilsier: varm thights som er ment til å sitte tett til huden. Elastisk, veldig psutende og veldig behagelig.
kr 999