Du har ingen varer i handlekurven.

Langrennsbukser

Filtre
elementer per side
Pants Booster er den perfekte langrennsbuksa for trening på kalde dager. En lett og varm softshellbukse med vind- og vannavvisende paddet front gir god isolasjon på kuldeutsatte steder. Polstringen.
kr 900 kr 1 299
Pants Flow er fantastisk når du vil ha en varmere bukse. Pants Flow har vind- og vannavstøtende materiale i front på lårene, samt stretchpaneler foran på legg. Baksiden er laget i warpknit av høy kvalitet med god stretch og komfortabel, børstet innside. Formsydde dobbeltforede knær, normal passform. Strammesnor og silikonkant i livet. Silikonbånd på innsiden i nedkant som holder buksen godt på plass over skiskoen.
kr 1 799
Pants Kikut Wmn er en perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold. En varmere bukse med softshell i front og på setepartiet. Stretchmateriale på baksiden for økt bevegelighet og komfort.
kr 629 kr 899
Pants Pro er en svært teknisk langrennsbukse ment for trening med høy intensitet. Vind- og vannavstøtende softshell i front. Strategiske stretchpaneler i sidene og på innsiden av beinet. Tynnere meshpanel bak kneet for optimal ventilasjon. Bred strikk med silikonkant og strammesnor i livet. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Artikulerte knær som former seg etter dine naturlige bevegelser. Refleksdetaljer for økt synlighet. Glidelås i legg og silikonkant nederst for bedre grep på skoen. Liten nøkkellomme på høyre side.
kr 999 kr 1 499
Pants Winner 3.0 Wmn er en perfekt bukse for deg som elsker langrenn og er på jakt etter den perfekte overtrekksbuksen
kr 1 199
Teknisk of funksjonell, fôret, elastisk, komfortabelog varm skiplagg til trening på kalde dager eller som oppvarmingskit.
kr 1 499
Cross pants W er en klassisk softshell-jakke for ulike treningsforhold.

Med lett varmeisolasjon, elastisitet og større komfort sammenlignet med tradisjonelle vevde yttermaterialer.
kr 699 kr 999
Swix Dynamic bukse består av myk, lett 3lags softshell. Lett, behagelig bukse i stretchy softshell- materiale. Bakstykke i lycra sikrer god ventilasjon. Swix logo i refleks. Waistband med elastikk og snøring. Modellen har en lomme foran og benåpninger med glidelåser. Produktet passer godt for deg som går fort på ski.
kr 900 kr 1 299
En velprøvet og gjennomtestet vintertreningsfavoritt som kombinerer hovednummeret Gore Tex® Infinum™ med smidig og ventilerende mikrofiber
kr 2 299