Du har ingen varer i handlekurven.

Langrennsbukser

Filtre
elementer per side
NOR Core Nordic Ski Club Pants er en vind- og vanntett softshell-bukse for langrenn og lignende utendørsaktiviteter.

Buksen er laget i et 3-lags materiale med bra stretch og har funksjonell trikot på baksiden for effektiv temperaturregulering.

Plagget har også ergonomiskt formede knær som gir optimal passform og bevegelsesfrihet, samt hel glidelås i sidene for enkel av- og påkledning.
kr 999
Pants Flow er fantastisk når du vil ha en varmere bukse. Pants Flow har vind- og vannavstøtende materiale i front på lårene, samt stretchpaneler foran på legg. Baksiden er laget i warpknit av høy kvalitet med god stretch og komfortabel, børstet innside. Formsydde dobbeltforede knær, normal passform. Strammesnor og silikonkant i livet. Silikonbånd på innsiden i nedkant som holder buksen godt på plass over skiskoen.
kr 899 kr 1 799
Pants Kikut Wmn er en perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold. En varmere bukse med softshell i front og på setepartiet. Stretchmateriale på baksiden for økt bevegelighet og komfort.
kr 449 kr 899
Pants Pro er en svært teknisk langrennsbukse ment for trening med høy intensitet. Vind- og vannavstøtende softshell i front. Strategiske stretchpaneler i sidene og på innsiden av beinet. Tynnere meshpanel bak kneet for optimal ventilasjon. Bred strikk med silikonkant og strammesnor i livet. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Artikulerte knær som former seg etter dine naturlige bevegelser. Refleksdetaljer for økt synlighet. Glidelås i legg og silikonkant nederst for bedre grep på skoen. Liten nøkkellomme på høyre side.
kr 1 499
Pants Winner 3.0 Wmn er en perfekt bukse for deg som elsker langrenn og er på jakt etter den perfekte overtrekksbuksen
kr 1 199
Teknisk of funksjonell, fôret, elastisk, komfortabelog varm skiplagg til trening på kalde dager eller som oppvarmingskit.
kr 1 499
Cross pants W er en klassisk softshell-jakke for ulike treningsforhold.

Med lett varmeisolasjon, elastisitet og større komfort sammenlignet med tradisjonelle vevde yttermaterialer.
kr 699 kr 999
En velprøvet og gjennomtestet vintertreningsfavoritt som kombinerer hovednummeret Gore Tex® Infinum™ med smidig og ventilerende mikrofiber
kr 2 299
Swix Evolution Softshield Pnt til dame er en klassisk langrennsbukse med løs passform
kr 1 189 kr 1 699