Du har ingen varer i handlekurven.

Langrennsbukser

Filtre
elementer per side
NOR Core Nordic Ski Club Pants er en vind- og vanntett softshell-bukse for langrenn og lignende utendørsaktiviteter.

Buksen er laget i et 3-lags materiale med bra stretch og har funksjonell trikot på baksiden for effektiv temperaturregulering.

Plagget har også ergonomiskt formede knær som gir optimal passform og bevegelsesfrihet, samt hel glidelås i sidene for enkel av- og påkledning.
kr 699 kr 999
Nordiske skibukser laget av elastisk, kroppsnær og svært funksjonell 3LVentair stoff.

Buksen har også laserkuttet ventilasjon, laserkuttede og teipede sømmer, 3/4-lang glidelås ved sidesømmen for enkel av og på, og aerodynamisk passform for maksimal hastighet.
kr 1 799
Nordiske skitights laget av elastisk, kroppsnær 3L Ventair-stoff foran ogbørstet jersey bak.

Høyytelses nordiske skitights laget av elastisk, kroppsnær 3L Ventair-stoff foran ogbørstet jersey bak. Tightsen har også laserkuttet ventilasjon, glidelås ved benavslutninger og teipede benavslutninger for en tettsittende passform.
kr 1 499

Pants Challenge er det optimale varme paret polstrede langrennsbukser for den aktive skiløperen, perfeksjonert for kalde vinterdager.


Bestående av vind- og vannavvisende 3-lags softshell oppgradert med PU membran, konstruert for å holde fuktighet ute, samtidig som den transporterer fukt ut fra innsiden, så buksen både tørker fort og puster godt gjennom treningsøkter med høy intensitet. Nå med vattert polstring på det mest utsatte området på lårene, så denne buksen holder deg varm på selv de kaldeste dagene. Rudolf Bionic Finish® Eco teknologi på stoffets overflate videre forsikrer at lett regn og sludd preller av, mens den ivaretar god pusteevne. Isolert med Thermore® Ecodown, som består utelukkende av resirkulerte fibre fra PET flasker, sørger denne jakken for varme med bedret holdbarhet gjennom plaggets levetid, samtidig som det utgjør lavere miljøpåvirkning. Designet som en del av et sett, kan du kombinere denne buksen med Jacket Challenge 2.0 for å fullføre det perfekte antrekket til kalde dager. Strategisk plasserte elastiske paneler og formsydde knær sikrer optimal bevegelighet og passform. Andre attributter inkluderer YKK® glidelåser, glidelås på bena og to lommer med glidelås. Den perfekte buksen for trening ved moderat intensitet i kalde omgivelser.


kr 1 399

Pants Flow Wmn er en varmere langrennsbukse for den aktive utøveren. Buksen er laget av vind- og vannavvisende materiale på framsiden av lårene, og har stretchpaneler foran på leggene. Baksiden av buksen er laget av et thermostoff av svært høy kvalitet, som gir optimal ventilasjon og god stretch. Den har en komfortabel børstet innside som gir god isolasjon og varme. De formsydde, fòrede knærne isolerer godt og gir ekstra bevegelsesfrihet. Buksen har en bred strikk med silikonkant og strammesnor i livet for optimal passform.


kr 899 kr 1 799
Pants Kikut Wmn er en perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold. En varmere bukse med softshell i front og på setepartiet. Stretchmateriale på baksiden for økt bevegelighet og komfort.
kr 449 kr 899
Pants Pro er en svært teknisk langrennsbukse ment for trening med høy intensitet. Vind- og vannavstøtende softshell i front. Strategiske stretchpaneler i sidene og på innsiden av beinet. Tynnere meshpanel bak kneet for optimal ventilasjon. Bred strikk med silikonkant og strammesnor i livet. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Artikulerte knær som former seg etter dine naturlige bevegelser. Refleksdetaljer for økt synlighet. Glidelås i legg og silikonkant nederst for bedre grep på skoen. Liten nøkkellomme på høyre side.
kr 750 kr 1 499
Pants Winner 3.0 Wmn er en perfekt bukse for deg som elsker langrenn og er på jakt etter den perfekte overtrekksbuksen
kr 839 kr 1 199
Teknisk of funksjonell, fôret, elastisk, komfortabelog varm skiplagg til trening på kalde dager eller som oppvarmingskit.
kr 1 049 kr 1 499