Du har ingen varer i handlekurven.

Langrennsjakker

Filtre
elementer per side
NOR ADV Nordic Ski Club Jacket er en tynn, vattert jakke for langrenn i kjølige og vindfulle forhold.

Jakken har et resirkulert 2-lags vind- og vanntett materiale i front, og funksjonell trikot i ryggen for effektiv temperaturregulering.
kr 1 499
NOR PRO Nordic Race Jacket er en pro-grade skijakke laget for maksimal ytelse på det høyeste nivået av langrenn.

Denne innovative Nordic Ski-jakken er laget av et elastisk og svært funksjonelt 3L Ventair®-stoff som gir utmerket værbeskyttelse og kroppstemperaturstyring.

Jakken har børstet jersey i ryggen som gir forbedret fukttransport, laserkuttet ventilasjon, teipede sømmer i front, samt en bred strikk i ryggens nederkant som gir en sikker passform. Skijakken har også et aerodynamisk design slik at man kan oppnå maksimal hastighet.
kr 2 299
Jacket Beito Wmn er en klassisk langrennsjakke ment for rolige skiturer der komfort er viktig. Vind- og vannavvisende softshell med stretchpaneler under ermene og på deler av ryggen for god bevegelighet og ventilasjon. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær. To håndlommer med glidelås i front og brede elastiske mansjetter. Innvendig strammesnor nederst på jakken for individuelt tilpasset passform.
kr 700 kr 1 399
Jacket Colorado Wmn er en lett langrennsjakke ment for rolige skiturer der komfort er viktig. Perfekt jakke for de som ønsker en litt løsere passform. Vind- og vannavvisende 3-lags softshell med stretchpaneler under ermene for god bevegelighet og ventilasjon. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær. To håndlommer med glidelås i front og brede elastiske mansjetter. Stor refleks på ryggen øker synligheten. Innvendig strammesnor nederst på jakken for individuelt tilpasset passform.
kr 700 kr 1 399
Jacket North Wmn er en langrennsjakke med en hette, ment for trening med mordrat intensitet
kr 1 599
Jacket Prime Wmn er en lett langrennsjakke ment for trenging og tur ved milde temperaturer. Vind- og vannavvisende 3lags softhelljakke med normal passform.
kr 600 kr 1 199
Jacket Prime Wmn er en lett langrennsjakke ment for trenging og tur ved milde temperaturer. Vind- og vannavvisende 3lags softhelljakke med normal passform.
kr 600 kr 1 199
Jacket Supreme er en svært teknisk toppjakke med normal passform. Laget i et 3-lags softshellmateriale med et innvendig fòr av ullblandindig for temperaturregulering på kaldere dager. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet. både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær. Elastiske paneler under ermene og meshpanel på rygg for økt bevegelighet og ventilasjon. Refleksdetaljer for økt synlighet. Ermene er formsydd og avsluttet med et delvis elastisk panel på mansjetten. To håndlommer i front og YKK glidelåser.
kr 1 299 kr 2 999
Teknisk og funksjonell, fôret, elastisk, komfortabelog varm skiplagg til trening på kalde dager eller som oppvarmingskit.
kr 2 299