Du har ingen varer i handlekurven.

Lazer

Filtre
elementer per side
Ytelse i topp klasse til en rimelig penge. Den matchende fargen og det stilige integrerte visiret både ser flott ut og holder solen borte fra øynene og ansiktet. Og med 15 luftehull holder du hodet avkjølt på lange singeltrack-klatringer. TS+ holdersystemet med justerbar hodekurv gjør det trygt og enkelt å justere hjelm, slik at du finner riktig passform til enhver tur.

S: 52-56, M: 55-59, L: 58-61
kr 999
Komfort og stil.

Codax KinetiCore gir deg komfort og stil i én pakke som passer for alle. Den har Lazer TurnSys-systemet, som muliggjør enkel justering av passformen på farten, samt innebygd KinetiCore-beskyttelse, så med Codax KinetiCore får du ultimat komfort og beskyttelse med lav vekt. Denne hjelmen har alle de viktige egenskapene som gjør dagene på sykkelsetet morsommere. Visiret holder solen borte fra øynene, og insektnettingen hindrer at plageåndene kommer flyvende inn i hjelmens fremre luftehull, og fjerner dermed mulige distraksjoner og irritasjoner. Kompletter gjerne med Universal Lazer LED, så sørger du for at du blir sett i alle slags lys- og værforhold.
kr 749
Bli sjefen på stien.

Begi deg selvsikkert ut i teknisk terreng vel vitende om at du er beskyttet av en hjelm med 5 stjerner fra Virginia Tech. Den stiklare Coyote KinetiCore har et integrert visir som raskt kan skyves opp eller ned for å holde sol, regn og lavthengende greiner borte fra fjeset, og det sklisikre festet på skallet holder brillene på plass. Justerbar TurnSys-teknologi muliggjør vertikale justeringer og en skreddersydd passform bare ved å vri på hjulet, mens magnetspennen gjør hjelmen enkel å ta på og av med én hånd selv når du har hansker på. Og på de senere turene der du skviser ut hvert eneste minutt av dagslyset, kan du sørge for å bli sett ved hjelp av borrelåsfestet for LED-lykt.
kr 1 099

Lazer Coyote Kineticore MTB Hjelm: En stilfull, ytelsesdrevet og beskyttende hjelm for stisykling gjennom hele året.


kr 1 099

Lazer Helmet Nutz KinetiCore er en beskyttende og komfortabel sykkelhjelm for små syklister.


kr 599

Lazer Helmet Nutz KinetiCore er en beskyttende og komfortabel sykkelhjelm for små syklister.

kr 599
Gli inn!

Lazer One+ er en sykkelhjelm inspirert av skatestilen. Klassisk stil kombinert med moderne produksjonsteknologier ligger til grunn for denne lette, slitesterke hjelmen. Den har luftekanaler i EPS som holder deg avkjølt, og den harde skallkonstruksjonen sørger for at hjelmen tåler en støyt. Og med det integrerte justeringssystemet TS+ får du en tettsittende og behagelig passform hver gang.
kr 649
Justeringssystem: Turnfit® Plus-system
Størrelser: S/52-56cm M/55-59cm L/58-61cm
Vekt: 450 g (størrelse Small CE)
Luftehull: 16 luftehull
LED: Kompatibel med TS+-LED
kr 649
Sorter etter Clear All