Du har ingen varer i handlekurven.

Leatt

Filtre
elementer per side
Leatt Velocity Goggles - Bulletproof

Leatt er pioner når det gjelder kroppsbeskyttelse og øynene er ingen unntak. Med sin helt nye serie Velocity goggles får du innovative briller i kjent Leatt kvalitet.

4.5 serien er tilbyr de samme glassene so 5.5 og 6.5, men med en litt rimeligere ramme. Båndet på 4.5 serien er 40mm bred

Glassene er laget av 2.7mm Military spec kompositt som er "bulletproof". Nå er det ikke ofte du møter kuler der du sykler, men det garanterer i alle fall at du ikke blir forstyrret av noe annet som kommer imot deg. Moderne design som passer til det meste av hjelmene der ute (og Leatt sine egne så klart) lar deg kjøre trygt - velvitende at øynene dine er beskyttet og du ser smashing ut!
kr 399 kr 499
Leatt Velocity Goggles - Bulletproof

Leatt er pioner når det kjelder kroppsbeskyttelse og øynene er ingen unntak. Med sin helt nye serie Velocity goggles får du innovative briller i kjent Leatt kvalitet.

Glassene er laget av 2.7mm Military spec kompositt som er "bulletproof". Nå er det ikke ofte du møter kuler der du sykler, men det garanterer i alle fall at du ikke blir forstyrret av noe annet som kommer imot deg. Innovative løsninger for glass-skifte og et moderne design som passer til det meste av hjelmene der ute (og Leatt sine egne så klart) lar deg kjøre trygt - velvitende at øynene dine er beskyttet og du ser smashing ut!
kr 799 kr 1 199
Sorter etter Clear All