Du har ingen varer i handlekurven.

Leatt

Filtre
elementer per side

Leatt presenterer stolt sin helt nye MTB-sko-kolleksjon, utviklet og grundig testet på alle tenkelige terrengtyper. De nye Leatt-skoene er komfortable, ekstremt slitesterke, og tilbyr perfekt grep samt et trendy design med detaljer for enhver entusiast av Enduro, Downhill og Freeride.

2.0 Flat Shoes er designet med en spesiell blanding av RideGrip-skum for best motstand mot skraping og rifter. Disse skoene er tilpasset for flatpedaler og designet for maksimalt grep og stabilitet, takket være WaffleGrip-mønsteret.

Med en ultra-myk innersåle for støtte, er Leatt-skoene ideelle for støtabsorbering, optimalisering av vektfordeling på pedalene, samtidig som de gir kontroll over fleksibilitet og vridning.
2.0 Flat Shoes er utviklet for å håndtere alle klimaforhold, med gjørmefjerningskanaler for optimalt grep mellom sko og pedal, og en ventilert membran som holder føttene tørre og ventilerte. For å sikre maksimal komfort og sikkerhet, har Leatt 2.0 Flat en intern antibakteriell, luktfri og hurtigtørkende overflate, i tillegg til forsterkede strategiske områder og striper for en feilfri passform.

kr 999
Leatt Velocity Goggles - Bulletproof

Leatt er pioner når det gjelder kroppsbeskyttelse og øynene er ingen unntak. Med sin helt nye serie Velocity goggles får du innovative briller i kjent Leatt kvalitet.

4.5 serien er tilbyr de samme glassene so 5.5 og 6.5, men med en litt rimeligere ramme. Båndet på 4.5 serien er 40mm bred

Glassene er laget av 2.7mm Military spec kompositt som er "bulletproof". Nå er det ikke ofte du møter kuler der du sykler, men det garanterer i alle fall at du ikke blir forstyrret av noe annet som kommer imot deg. Moderne design som passer til det meste av hjelmene der ute (og Leatt sine egne så klart) lar deg kjøre trygt - velvitende at øynene dine er beskyttet og du ser smashing ut!
kr 399 kr 499
Leatt Velocity Goggles - Bulletproof

Leatt er pioner når det kjelder kroppsbeskyttelse og øynene er ingen unntak. Med sin helt nye serie Velocity goggles får du innovative briller i kjent Leatt kvalitet.

Glassene er laget av 2.7mm Military spec kompositt som er "bulletproof". Nå er det ikke ofte du møter kuler der du sykler, men det garanterer i alle fall at du ikke blir forstyrret av noe annet som kommer imot deg. Innovative løsninger for glass-skifte og et moderne design som passer til det meste av hjelmene der ute (og Leatt sine egne så klart) lar deg kjøre trygt - velvitende at øynene dine er beskyttet og du ser smashing ut!
kr 799 kr 1 199
Sorter etter Clear All