Du har ingen varer i handlekurven.

Mammut

Filtre
elementer per side

Superlett, kompakt og solid skredspade fra Mammut! Alugator Light er en fullverdig, UIAA-godkjent skredspade med teleskopisk skaft og flott utførelse.

Det hardanodiserte aluminiumsbladet måler 24 x 21 cm, og med teleskopskaftet fullt utvidet, blir lengden på spaden 75 cm.

kr 899

En digital enhet med tre antenner redusert til essensielle funksjoner. Barryvox® scorer godt på enkel navigasjon og tydelige instruksjoner. Med en bred mottaksbåndbredde og en effektiv søkebredde på 70 meter, tilbyr den brukerne en enkel grensesnitt og intuitiv betjening. Fra en lett-å-lese skjerm til knapper som kan betjenes selv med hansker, støtsikker og bruddsikker kapsling, samt et revolusjonerende enkelt visuelt grensesnitt, viser Barryvox® at kraftig ytelse og sofistikert søkeveiledning ikke trenger å være komplisert.

kr 3 699

Når hvert gram teller. Barryvox® Pakke Light er et vektoptimalisert sett med skredutstyr for frikjøring, off-piste-kjøring eller toppturer. Den inneholder den digitale 3-antenne Barryvox® skredsenderen, den lette Avalanche Probe 240 short skredsonden, og den lille, kompakte Alugator Light snøskuffen. Barryvox® scorer godt på ekstremt enkel navigasjon og tydelige instruksjoner. Den aluminium Avalanche Probe 240 short er trygg og enkel å bruke, selv med hansker. Og pakkevolumet og vekten er redusert til et minimum med Alugator Light snøskuffen, som har et blad laget av herdet, anodisert aluminium. Føl deg trygg ute i snøen.

kr 4 599
Nye Barryvox S er Mammmut sitt nye flaggskip! Betydelig mer brukervennlig, enkelt selvforklarende display, menyknapper som berøres enkelt også med hansker. Nye Barryvox er betydelig enklere raskere med utvidet søkevidde på 70 meter digitalt
kr 3 799 kr 4 999

Barryvox® S Pakken inneholder alt du trenger av skredutstyr for frikjøring, off-piste-kjøring eller toppturer. Den inkluderer den pålitelige Barryvox® S skredsenderen, den lette Probe 240 sonden og den lille, kompakte Alugator Ride snøskuffen. Den digitale-analoge 3-antenne Barryvox® S skredsenderen scorer høyt takket være sin ekstremt enkle bruk, en effektiv søkebredde på 70 meter og tydelige instruksjoner. Den aluminiums avalanche Probe 240 er trygg og enkel å bruke, selv når du har på hansker. Og pakkevolumet er redusert til et minimum med Alugator Ride spaden, som har et blad laget av herdet, anodisert aluminium. Dette settet utgjør grunnlaget for standard sikkerhetsutstyr.

kr 5 999
Mammut Cord POS, robust og slitesterkt tau.

Cord POS er i utgangspunktet laget med tanke på bruk til klarting, men fungerer like godt til hengekøyer, tarp, feste av utstyr til pulk eller til andre ting som krever et robust tau.
kr 179
Prisgunstig og robust HMS-karabiner med Key Lock og skrusikring.
kr 169
Yttertrekk til soveposer. Beskytter posen mot fukt, smuss, og slitasje.

Perfekt til jakt- eller speiderturer
kr 799
Sorter etter Clear All