Du har ingen varer i handlekurven.

Maplus

Filtre
elementer per side
Maplus Liquid BP1 Cold er formulert for alle snøtyper med lav luftfuktighet (under 30%): snøtemperatur -22°C. til -9°C, stryketemp. 150°C til 160°C. Ingen skraping nødvendig! Ideell for racing i nærvær av lav luftfuktighet eller som base før påføring av perfluorert voks.

-22/-8C
kr 299
Flytende parafin for treningsbruk og fritid. Brukes til alle typer snø fra -3°C. til +0°C. Bruk kald påføring med manuell kork og manuell børste.
kr 299
Sekskantet aksling for roterende børster. Kompatibel med andre merker av sekskantede børster.
kr 399
Kompakt håndtak.

Håndtak med hurtigutløser for borets aksel.

Til Maplus løse akslinger for børsting.
kr 549
Sekskantet aksling for roterende børster. Kompatibel med andre merker av sekskantede børster.

kr 549
Quick grip til roto børste.

Håndtak med hurtigutløser for borets aksel.
kr 1 299

Optimaliser skiytelsen med GM BOOST POWDER COLD, et fluorfritt pulver som gir en boost til racing under kalde forhold. Dette avanserte skivokspulveret er designet for bruk på alle typer snø, enten det er nytt eller omdannet, kunstig eller naturlig, med snøtemperaturer fra -22°C til -8°C. Perfekt for racing, med best ytelse ved luftfuktighet mellom 50% og 80%, og krever en varm påføring med voksingjern ved 160°C. GM BOOST er ideelt å bruke i kombinasjon med GM BASE Solid eller Gel for overlegen glid og beskyttelse av skiene.

Dette produktet er et must for konkurranseskiløpere og entusiaster som søker etter det lille ekstra for å forbedre deres ytelse på snø.

****
kr 2 239 kr 2 799

Forbedre skiytelsen under våte og isete forhold med GM BOOST POWDER HOT, et fluorfritt skivokspulver spesielt utviklet for fuktig, polert og/eller isete kompakt og blandet kunstsnø. Med en optimal brukstemperatur fra -3°C til 0°C, er dette pulveret designet for racingprestasjoner med luftfuktighet mellom 60% og 100%. Den varme påføringen med et voksingjern ved 160°C sikrer en jevn og holdbar overflate.

For best resultat, anbefales det å bruke GM BOOST i kombinasjon med GM BASE Solid eller Gel for en ekstra boost og forbedret holdbarhet. Dette skivokspulveret er det ideelle valget for konkurranseskiløpere som søker etter maksimal ytelse under varierende og utfordrende snøforhold.

kr 2 239 kr 2 799
Sorter etter Clear All