Du har ingen varer i handlekurven.

Matter

Filtre
elementer per side
Abilica BabyMat Puzzle ECO er en del av konseptet Abilica Active. Med sine 9 myke, kvadratiske puslebiter bygges matten sammen til et perfekt underlag for at babyen din kan begynne å utforske sine bevegelser. Ligge på mage, løfte opp overkropp og hode, krabbe og falle til siden uten å skade seg.

Babyen blir inspirert til å bruke armer og bein mer og mer. I takt med at babyen din blir sterkere og større kan den selv pusle fra hverandre eller sammen bitene, aktivt plukke inn og ut av symbolene i form av hjertene eller skyene i rutene.

Fra 10 mnd+, CE godkjent og oppfyller alle sikkerhetskrav.
kr 299
Yogamatte produsert av miljøvennlig materiale som er mykt mot huden og holder kroppen varm og tørr. Bambusmaterialet absorberer fuktighet raskt, hindrer bakterievekst og reduserer lukt. Abilica Bamboo YogaMat er spesielt godt egnet for HotYoga/Bikram Yoga, da den ikke blir glatt og har spesielt gode fuktabsorberende egenskaper.

Matten har antiskli-belegg på undersiden, og kan enkelt rulles eller foldes sammen for transport. Abilica Bamboo YogaMat måler 61×172 cm. Treningsprogram følger med, samt finnes i den gratis Abilica Circle App til iPhone og Android. Baksiden av matten er produsert i PER materiale.
kr 599
Gymmattene er meget godt egnet for trening av mage/situps og rygg/rygghev. Fin for uttøying etter trening. Egner seg også til turning og lek for barn. Gymmatter med meget god tetthet. De har stor friksjon og ligger stødig på gulvet. Mattene er vaskbare og kan brukes i vann og basseng. Gummistrikker for sammenrulling medfølger. Inneholder ikke ftalater eller andre giftstoffer.
kr 999
Gymmattene er meget godt egnet for trening av mage/situps og rygg/rygghev. Fin for uttøying etter trening. Egner seg også til turning og lek for barn. Gymmatter med meget god tetthet. De har stor friksjon og ligger stødig på gulvet. Mattene er vaskbare og kan brukes i vann og basseng. Gummistrikker for sammenrulling medfølger. Inneholder ikke ftalater eller andre giftstoffer.
kr 599
Abilica HopScotch ECO er en del av konseptet Abilica Active. Dette er matten som raskt skjerper konsentrasjonen din og får kroppen din i bevegelse. Pusle sammen de 10 sifrene for å hoppe paradis eller finn på et annet mønster. Bruk fantasien, og prøv å hoppe mellom de ulike sifrene og hold balansen på ett bein. Klarer du å bøye deg ned for å ta opp steinen uten å falle? Utforsk kroppen din sine evner og legg merke til om det er forskjell på om du har høyre eller venstre fot i bakken.

Hva med å utfordre noen andre i familien og se hvem av dere som kan hoppe gjennom paradiset raskest eller flest ganger på en satt tid? Det følger med 4 brikker du kan kaste inne og utendørs. For barn i alle aldre, CE godkjent og oppfyller alle sikkerhetskrav.
kr 299

Abilica XC GymMat


Abilica XC GymMat er den aller beste treningsmatten med høy tetthet og slitestyrke.


Den er produsert i det miljøvennlige materialet NBR og inneholder ingen giftstoffer, ftalater eller lateks.


Matten har høy friksjon på begge sider og kan derfor brukes på begge sider, den vil ligge stødig på gulvet uansett. Abilica XC GymMat kan vaskes med mildt såpevann og kan gjerne brukes i vann/basseng.


Det følger med en stropp for enkel oppbevaring og transport. Matten er signert (trykk) av Johannes Høsflot Klæbo, og er et produkt i Abilica-serien Klæbo Collection.

kr 599

YOGA MAT ESSENTIAL BALANCE 4MM - FOREST GREEN


Denne matten gir litt feste og demping for grunnleggende fleksibilitets- eller styrkeøvelser på gulvet. Den unike blandingen av EVA- og TPE-skummateriale skaper en svært lett matte. Enkel å bære med seg og ta med overalt. Resirkulerbart materiale. Matten er fri for PVC og inneholder ingen ftalater.


kr 299
Fin yogamatte med et naturlig utseende og bra grep. Laget av bl.a. Bambus og risskall, på 25 % fornybar energi.
kr 699


Dette yogamatten tilbyr like god grep som vår populære Grip & Cushion-matte, men den er lettvektig, under 2 kg.
En høytytende matte med utmerket grep, hvor vann eller svette gradvis absorberes i matten for å gi best mulig grep og en sklisikker overflate.
Matten kan foldes, noe som er perfekt å ta med på reiser. Eller, ta den med til treningsstudioet og legg den over treningsmatten slik at du alltid har en frisk matte.

kr 699