Du har ingen varer i handlekurven.

Mizuno

Filtre
elementer per side
Mizuno kompresjonssokker
kr 125 kr 250
Lett og støttende løpestrømpe, spesiallaget for løping i terreng. Polstret beskyttelse på utsatte områder som tå, hæl og akilles. Ekstra ankelbeskyttelse.
Når du løper i terrenget er det viktig med strømper som gir god beskyttelse på de mest utsatte plassene på foten. Er Trail Sock er laget av- og for terrengløpere, som har høye krav til både støtte, beskyttelse og ikke minst komfort.

I disse strømpene er det benyttet en teknologi som heter Mizuno DryLite-teknologi. Den sørger for å trekke bort overflødig fuktighet fra kroppen på en eksepsjonell måte, slik at du holder deg tørr og komfortabel under løpeturen.

Strømpene er komfortabelt tettsittende, samtidig som de har perfekt elastisitet. Stoffet som strømpene er laget i er annerkjent for å være tynt og fleksibelt, men også verdsatt for å holdbarhet og seighet. Med andre ord: løper du mye i terrenget, så må disse prøves!
kr 150
Innendørssko til barn inspirert av bestselgeren til voksen. Gir den nødvendige demping og stabilitet som kreves til de fleste innendørsaktiviteter.
kr 499 kr 800
Lett og komfortabel innendørssko til barn med god demping og stabilitet for de fleste innendørsaktiviteter. Pustende overdel og non-marking yttersåle.

Lightning Star Z6 til junior passer utmerket til både håndball, volleyball og andre innendørsaktiviteter, og er den raskeste innendørsmodellen Mizuno har utviklet til barn. Pustende overdel som ligger tett og komfortabelt rundt foten.

Såle designet for maksimal stabilitet og grep. Den myke mellomsålen gir barnet den nødvendige dempingen for kamp- og trening. 5mm tykk uttakbar innersåle for ytterligere komfort.
kr 800
Wave Lightning Z2 Mid er en meget godt dempet og stabil modell med ekstra høy ankel. Dette er den tolvte utgaven av bestselgeren. Skoen har Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep. fleksibilitet og stabilitet. Pownce mellomsåle gir meget god demping. og 10% redusert vekt fra tidligere modeller.
kr 499 kr 1 900
Monarcida bygger på elementer fra Morelia med samme mønster på forfot som er med på å gi den gode ballfølelsen.

Skoen er i syntetisk lær, og veier kun 230 g som igjen gjør den til en rask sko. Litt bredere enn andre Mizuno-modeller.
kr 900
Junior utgaven av Monarcida Neo II Select FG. Passer perfekt for unge spillere som ønsker en god fotballsko med fokus på komfort.

Skoen er lett, har en bred passform og mykt syntetisk lær. Fra bestselgeren Morelia Neo III, har Monarcida tatt med samme snøresystem og design på forfot.
kr 700
Morelia Neo II MD er en fotballsko som gjør deg komfortabel og treffsikker.

Knottene kan brukes på gress og kunstgress, og takket være den legendariske lær overdelen til Mizuno får du touch og komfort i en og samme pakke!
kr 999 kr 2 100
Sorter etter Clear All