Du har ingen varer i handlekurven.

Mizuno

Filtre
elementer per side
Mizuno kompresjonssokker
kr 125 kr 250
Lett og støttende løpestrømpe, spesiallaget for løping i terreng. Polstret beskyttelse på utsatte områder som tå, hæl og akilles. Ekstra ankelbeskyttelse.
Når du løper i terrenget er det viktig med strømper som gir god beskyttelse på de mest utsatte plassene på foten. Er Trail Sock er laget av- og for terrengløpere, som har høye krav til både støtte, beskyttelse og ikke minst komfort.

I disse strømpene er det benyttet en teknologi som heter Mizuno DryLite-teknologi. Den sørger for å trekke bort overflødig fuktighet fra kroppen på en eksepsjonell måte, slik at du holder deg tørr og komfortabel under løpeturen.

Strømpene er komfortabelt tettsittende, samtidig som de har perfekt elastisitet. Stoffet som strømpene er laget i er annerkjent for å være tynt og fleksibelt, men også verdsatt for å holdbarhet og seighet. Med andre ord: løper du mye i terrenget, så må disse prøves!
kr 150
Innendørssko til barn inspirert av bestselgeren til voksen. Gir den nødvendige demping og stabilitet som kreves til de fleste innendørsaktiviteter.
kr 499 kr 800
Innendørssko til barn inspirert av bestselgeren til voksen. Gir den nødvendige demping og stabilitet som kreves til de fleste innendørsaktiviteter.
kr 800
Wave Lightning Z2 Mid er en meget godt dempet og stabil modell med ekstra høy ankel. Dette er den tolvte utgaven av bestselgeren. Skoen har Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep. fleksibilitet og stabilitet. Pownce mellomsåle gir meget god demping. og 10% redusert vekt fra tidligere modeller.
kr 499 kr 1 900
Junior utgaven av Monarcida Neo II Select FG. Passer perfekt for unge spillere som ønsker en god fotballsko med fokus på komfort.

Skoen er lett, har en bred passform og mykt syntetisk lær. Fra bestselgeren Morelia Neo III, har Monarcida tatt med samme snøresystem og design på forfot.
kr 700
Morelia Neo II MD er en fotballsko som gjør deg komfortabel og treffsikker.

Knottene kan brukes på gress og kunstgress, og takket være den legendariske lær overdelen til Mizuno får du touch og komfort i en og samme pakke!
kr 999 kr 2 100
Øk teknikkene dine med en fotballsko som gir en barbeintfølelse, konstruert med mange forbedringer.

Denne ekte K-Leather fotballskoen oppnår en barfotfølelse kombinert med tøff slitestyrke som vil holde seg sterk når du oppnår dine beste hastigheter noensinne.
kr 1 399 kr 1 500
Sorter etter Clear All