Du har ingen varer i handlekurven.

Musto - Seilbekledning for den kresne

Musto - Seilbekledning for den kresne

Når det gjelder eventyr, er Musto din største støttespiller.

De har laget tekniske klær i over 50 år for å hjelpe deg med å prestere på topp, uansett hva eventyret ditt innebærer. Som verdens ledende seilmerke og en britisk leder innen skyting og hestesport, er Musto kjent for sin banebrytende teknologi, høy kvalitet og evne til å tåle selv de mest ekstreme forholdene.

Musto er et britisk merke fra begynnelsen, men med et internasjonalt utseende. Designet for å være aktiv i alle klima, på alle terreng, overalt i verden, Musto tar deg fra rolige helger på landet til stormfulle forhold i Southern Ocean. Produkter er testet både i verdens mest fiendtlige miljøer og i laboratorier for å drive innovasjon og sikre at produktene kan tåle testen av tid. Mange Musto-kunder forteller om deres tjue år gamle plagg som fortsatt yter godt.

BR2 seilerjakken er et eksempel på Mustos engasjement for teknologisk innovasjon og kvalitet. Jakken er laget med Musto’s nye hardcore 'BR2 Performance' stoff som tilbyr 30k/15k vanntett beskyttelse. Det inneholder også det splitter nye varige DWR, 'LDWR' – en langvarig DWR (Durable Water Repellent) utviklet ved hjelp av PFC-fri kjemi, med en mye høyere våt slitasje motstand slik at stoffet holder seg tørt i lengre tid.

Hvert designelement på BR2-jakken er nøye vurdert for å optimalisere ytelsen. Fra detaljer inspirert av den ikoniske HPX, som innovativ krage og hettekonstruksjon, gir BR2 Offshore Jacket 2.0 eksepsjonell offshore beskyttelse uten å legge til vekt og volum eller kompromittere komfort.

Musto seilbekledning er ikke bare laget for å tåle elementene, men for å hjelpe deg med å yte ditt beste under dem. Uansett hvor eventyret tar deg, har Musto dekket deg.

Sjekk ut hele vårt utvalg fra Musto her!