Du har ingen varer i handlekurven.

New Balance

Filtre
elementer per side
Nye New Balance Fresh Foam X 1080v12 er en løpesko som kombinerer høy komfort og stil. Laget for å gi deg en komfortabel løpetur – hver gang!

New Balance Fresh Foam X 1080v12 kombinerer komfort og moderne design.

Hypoknit overdel gir en myk, pustende og støttende passform, mens Fresh Foam X gir en behagelig demping og komfort gjennom hele løpeturen.
kr 1 199 kr 2 050

Oppdag New Balance BB80, et par casual sneakers som bringer sammen funksjonalitet og mote i en stilfull design fra New Balance. Enten du befinner deg på basketballbanen eller nyter en avslappende dag i byen, er disse sneakersene utformet for å tilby varighet, stil og komfort. BB80 står som et symbol på New Balances forpliktelse til kvalitet og innovasjon, med et mål om å støtte dine daglige eventyr.

Dette paret har en yttersåle designet for optimalt grep, noe som sikrer stabilitet og sikkerhet uansett underlag. Med en vekt på 460 gram (16.2 oz) kombinerer BB80 letthet med robusthet, og takket være en holdbar overdel av både lær og syntetiske materialer, er disse skoene bygget for å vare. Enten det er en aktiv dag eller en rolig kveld, gir BB80 den perfekte blandingen av ytelse og mote.

kr 1 099
Fresh Foam Arishi v4 er en allsidig herresko du kan bruke hvor som helst.

Med en myk Fresh Foam-dempet mellomsåle og pustende mesh-overdel, blander denne atletiske skoen stil på neste nivå med komfort og ytelse hele dagen.

En sportsinspirert maling og slitesterk yttersåle i gummi fullfører utseendet og følelsen til denne kapable atletikkskoen.
kr 700 kr 999
Fresh Foam Arishi v4 er en allsidig damesko du kan bruke hvor som helst.

Med en myk Fresh Foam-dempet mellomsåle og pustende mesh-overdel, blander denne atletiske skoen stil på neste nivå med komfort og ytelse hele dagen.

En sportsinspirert maling og slitesterk yttersåle i gummi fullfører utseendet og følelsen til denne kapable atletikkskoen.
kr 700 kr 999
Nye New Balance Fresh Foam X 1080v12 er en løpesko som kombinerer høy komfort og stil.

Laget for å gi deg en komfortabel løpetur – hver gang! New Balance Fresh Foam X 1080v12 kombinerer komfort og moderne design.

Hypoknit overdel gir en myk, pustende og støttende passform mens, Fresh Foam X gir en behagelig demping som gir deg komfort gjennom hele løpeturen.
kr 1 400 kr 1 999

Introduserer New Balance Fresh Foam X 1080 v13, skoen som kunne stått alene som vårt eneste løpetilbud, takket være sin unike kombinasjon av pålitelig komfort og høy ytelse. Denne allsidigheten strekker seg fra hverdagsbruk til racedag, noe som gjør den til et utmerket valg for løpere på alle nivåer. Fresh Foam X-mellomsålen er utviklet for å sikre myke overganger fra landing til fraspark, mens den pustende overdel i mesh i en second-skin stil støtter og gir en strukturert, behagelig passform.

Dens avanserte egenskaper inkluderer en myk Fresh Foam X-mellomsåle som tilbyr ytterligere demping uten å øke den totale vekten, og en solid gummisåle som gir ekstra stivhet i forfoten ved fraspark. En rocker-profil sørger for en glattere og mer naturlig overgang fra hæl til tå. Med en vekt på bare 262 gram (9.2 oz) og en dropp på 6mm, balanserer denne skoen lettvektsfølelse med strukturell støtte.

kr 2 099

New Balance Fresh Foam X 1080 v13 W representerer det ypperste innen løpeskoteknologi, designet spesielt for kvinner som søker en blanding av komfort og høy ytelse i deres løpeopplevelse. Dette er skoen for deg som ønsker allsidighet som strekker seg fra hverdagsbruk til racedag. Fresh Foam X-mellomsålen er skreddersydd for å tilby myke overganger fra landing til fraspark, mens overdel i mesh i en second-skin stil er både pustende og støttende.

Med funksjoner som en myk Fresh Foam X-mellomsåle for ekstra demping uten å øke den totale vekten, en solid gummisåle for forsterket stivhet i forfoten ved fraspark, og en rocker-profil for en glattere og mer naturlig overgang fra hæl til tå, setter denne skoen en ny standard for løpesko. Veier kun 206 gram (7.3 oz) og med en dropp på 6mm, er Fresh Foam X 1080 v13 W designet for å gi en følelse av letthet og støtte under hver løpetur.

kr 2 099
Mennesker elsker tanken på eventyr i den flotte naturen, men det er mer ved det naturlige landskapet enn frisk luft og vakre utsikter.

Ujevnt terreng, rusk og fuktighet er unike utfordringer for fottøy som krever spesialisert konstruksjon. For de som tar det å gå utenfor allfarvei bokstavelig talt, finnes det Fresh Foam X Hierro, en dedikert terrengversjon av vår beste løpeteknologi.

Fresh Foam X Hierro v7 GTX benytter en Vibram® Megagrip yttersåle og en GORE-TEX® vanntett fôring for å skape et beskyttende skall av slitestyrke og grep rundt den karakteristiske Fresh Foam X-dempingen.
kr 1 365 kr 1 949
Sorter etter Clear All