Du har ingen varer i handlekurven.

NNN Classic

Filtre
elementer per side
Rottefella Move Switch Kit for Rottefella Mounting Plate gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene.

Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart: vri på Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser.
Rottefella Move Switch Kit for Rottefella Mounting Plate passer alle ski med Rottefella Mounting Plate.
kr 1 199 kr 1 499
Rottefella MOVE™ Switch Kit 3&2 for NIS gir deg optimale ski under alle snøforhold.

Finjustere Rottefella MOVE™ Switch Kit NIS 3&2 basert på snøforholdene, terrenget og din egen teknikk. Uten å ta av deg skiene.

Her kan du tilogmed justere feste eller glid mens du er i fart.

Rottefella MOVE™ Switch Kit NIS 3&2 er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser.
kr 1 199 kr 1 499
Med Rottefella MOVE™ Switch kan du flytte bindingen for økt feste og glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart. Dermed får du bedre feste i oppoverbakkene og bedre glid i nedoverbakker, litt på samme måte som du girer på sykkel. Med MOVE™ Switch kan du flytte bindingen opptil 48 mm fremover eller bakover, noe som gir merkbart bedre feste eller glid. Rottefella MOVE™ Switch er godkjent av FIS, og kan brukes i alle konkurranser. Premiert med ISPO award 2018 for beste innovasjon innen langrenn.
kr 759 kr 899
Rottefella Performance er spesielt utviklet for aktive skigåere og er tilpasset Rottefella Move™. Det forsterkede bindingshuset gir økt balanse og stabilitet. Med den medfølgende NIS-nøkkelen kan du enkelt sette bindingen i ønsket posisjon og flytte den fremover eller bakover for å oppnå bedre grep eller bedre glid.
kr 499 kr 599
Rottefella MOVE™ Switch Kit for NIS 3.0 & 2.0 gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart: vri på Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid.
kr 1 199 kr 1 499
Rottefella Start er utviklet for å skape de første gode skiopplevelsene. Bindingen er designet på barnas premisser og utviklet for å øke mestringsfølelsen på ski.
kr 344 kr 430
Langrennsbinding for klassisk. tilpasset Rottefella Move™.Rottefella Xelerator 2.0s unike konstruksjon og lave vekt gir deg mer kraft og bedre fart. samtidig som bindingens lave profil gir deg optimal kontroll i sporet. Med den medfølgende NIS nøkkelen kan du enkelt sette bindingen i ønsket posisjon og flytte den fremover eller bakover for å oppnå bedre grep eller bedre glid. I kombinasjon med Move™ Switch kan du enkelt og uten å ta av deg skiene. flytte bindingen frem for bedre feste og bakover for bedre glid.
kr 559 kr 699
Rottefella Xcelerator 2.0s unike konstruksjon og lave vekt gir deg mer kraft og bedre fart, samtidig som bindingens lave profil gir deg optimal kontroll i sporet. Med den medfølgende NIS-nøkkelen kan du enkelt sette bindingen i ønsket posisjon og flytte den fremover for bedre kontroll eller bakover for mer fart. I kombinasjon med Move™ Switch kan du enkelt, og uten å ta av deg skiene, flytte bindingen fremover eller bakover for økt kontroll og fart.
kr 559 kr 699
Xcelerator Junior er utviklet for juniorløpere som legger vekt på skikontroll, stabilitet og økt kraftoverføring.
kr 599 kr 749