Du har ingen varer i handlekurven.

O'Brien

Filtre
elementer per side
Et rimelig allround tau for både vannski og wakeboard
kr 390 kr 490
Morsom tube til 2 personer
kr 2 199
Når det er på tide å lære barna å stå på vannski, er All-Star Trainers det ultimate trenings verktøyet! Når du får et par All-Star Trainers, får du virkelig et supert trenings system.

Disse 46-tommers-skiene (116 cm) kommer med en stabilisator / stag som forhindrer at skiene gjør “splitt” og holder dem i vater.

De kommer også med to tau som en del av pakken; et kort trenings tau med et håndtak som kobles til stabilisator / trenerstaget foran på skiene som skiløperen holder fast i, og et lengre tau med et håndtak som skal holdes av en erfaren observatør i båten. Med dette systemet kan observatøren frigjøre skiløperen hvis de faller og ta trykket fra barnet. Dette systemet gjør det utrolig enkelt å få barn opp og stå på vannski med minimalt av drama ellers lett kan oppstå. Støtter et vektområde opp til 40 kilo med justerbare bindinger i barnestørrelse.

Disse skiene har en dobbel tunnelbunn som sporer flott og skaper mye løft. Innstøpte finner er uknuselige og gir enestående stabilitet. All-Stars er det perfekte systemet for å lære barn å stå på vannski.
kr 2 490
Vår mest solgte vannski for ungdom og voksne! Fordi dette er en utrolig god allround vannski som passer alle. Den er stabil og gir god kontroll på vannet.
Den har en dyp konkav og funker også bra til å kjøre slalom om man ønsker å utfordre seg selv.
kr 2 990
Festetau til båten for å få et jevnt
drag midt bak båten.
kr 219 kr 279
Et brett for nybegynnere som vil ha performance til en hyggelig pris.

Inkludert Clutch Wakeboot bindinger!
kr 3 490 kr 4 990
En tube med klassisk smultring form som gir endeløs morro.
kr 840 kr 1 199
Passer til tubene for 1 og 2 personer
kr 239 kr 290
Sorter etter Clear All