Du har ingen varer i handlekurven.

One Way

Filtre
elementer per side
En stor og unik BC trinse for bratt terreng og dyp snø. Kompatibel med alle 9 mm rør.
kr 300
Diamond Storm 28 er det riktige valget for den krevende skiløperen som ser etter en høyytelses løpestang. Det ekstra lette og stive 100% HM Premio Carbon-skaftet sørger for optimal svingvekt. Denne staven er utstyrt med AV SLG-stroppen med høy ytelse, Carbon Grip og Flash Premio-kurven for utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring for å bringe deg først over mållinjen.
kr 2 100 kr 3 000
One Way Diamon Storm JR.

Med sin 30% karbonkonstruksjon er Storm JR en veldig lett og slitesterk stav for aktive barn. Den høyytende AV Race Strap, Cork Kids Grip og Flash Basket er tilpasset for barn for å støtte dem på vei til å bli morgendagens nordiske skistjerner.
kr 525 kr 750

Oppdag Ow-Exchange Roller Fis Asphalt, vår toppmoderne rulleskitrinse designet for optimal ytelse og langvarig holdbarhet. Denne trinsen har en unik karbidspiss som sikrer enestående slitestyrke, slik at du kan nyte rulleskiturene dine uten bekymringer.

Med den medfølgende delen kan du enkelt lime trinsen på staven for rask og sikker kobling av pigg, noe som gir deg fleksibiliteten til å tilpasse og bytte etter behov.

kr 220
One Way racinghanske med god passform. Relativt tynt materiale som gir en god racingfølelse.
kr 562 kr 800

OW-MAG POINT GRIP 2.0 ONE WAY er en innovasjon som vil forbedre din skistaveropplevelse. Med sitt hurtigutløsning mag-håndtak får du enkel og rask tilgang til stavene dine. Den er utstyrt med et 360° korkskjold som sikrer komfort og holdbarhet.

I tillegg til dette, vil du sette pris på funksjonen som blokkerer 360° rotasjon av stroppen. Dette gir en stabil og sikker bruk, spesielt når du er ute på skitur.

kr 300
Offtrack Basket er en stor trinse som passer til 9 mm rør.
kr 350

Enten du er på flyplassen eller samles med andre skiløpere, vil Ow-Ski Pole Tube Teles sikre at stavene dine er trygt beskyttet. Dette stavkogerrøret er ultralett, men samtidig ultratøft. For ekstra bekvemmelighet har det et hendig ID-område, slik at du enkelt kan identifisere dine staver blant mange.

Med plass til opptil åtte par staver, er dette et must-have for enhver seriøs langrennsløper. Det interne reservedelsrommet er også et genialt tillegg, perfekt for å holde små deler som trinser trygt.

kr 1 400
Sorter etter Clear All