Du har ingen varer i handlekurven.

One Way

Filtre
elementer per side
En stor og unik BC trinse for bratt terreng og dyp snø. Kompatibel med alle 9 mm rør.
kr 300
Diamond Storm 28 er det riktige valget for den krevende skiløperen som ser etter en høyytelses løpestang. Det ekstra lette og stive 100% HM Premio Carbon-skaftet sørger for optimal svingvekt. Denne staven er utstyrt med AV SLG-stroppen med høy ytelse, Carbon Grip og Flash Premio-kurven for utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring for å bringe deg først over mållinjen.
kr 2 100 kr 3 000
One Way Diamon Storm JR.

Med sin 30% karbonkonstruksjon er Storm JR en veldig lett og slitesterk stav for aktive barn. Den høyytende AV Race Strap, Cork Kids Grip og Flash Basket er tilpasset for barn for å støtte dem på vei til å bli morgendagens nordiske skistjerner.
kr 525 kr 750
One Way racinghanske med god passform. Relativt tynt materiale som gir en god racingfølelse.
kr 562 kr 750
Offtrack Basket er en stor trinse som passer til 9 mm rør.
kr 199 kr 350
Hendig rumpetaske fra OneWay med plass til den nødvendige skismøringen du trenger på langrennsturen
kr 200
Hvis langrenn er din favoritt-vinteraktivitet, kan Storm 2 staven fra O/W være en viktig del av utstyret ditt. Røret er laget av 100% lett og stivt karbon.

Staven er utstyrt med WC-stropp av meget høy kvalitet, og sammen med korkhåndtaket får du utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring.

Det raske byttesystemet Exchange Basket System lar deg enkelt matche størrelsen på trinsene til terreng og forhold ute i sporet.
kr 1 399 kr 2 300
One Way Biathlon Stropp.
kr 160
Sorter etter Clear All