Du har ingen varer i handlekurven.

Oppbevaring & Bager

Filtre
elementer per side
Arcane Laptop Sleeve har dype røtter i naturen og kan skilte med 100 % resirkulerte, PFC-frie stoffer. Arcane Laptop Sleeve 15 er et elegant tilbehør som passer perfekt til enheten din.

Arcane Laptop 15 er polstret for å gi økt holdbarhet og har god plass til en 15 tommers laptop. Den er utstyrt med en utvendig lomme som passer perfekt for tilleggsutstyr, og vevde bærehåndtak for enkel transport.
kr 350
Daylite Duffel 30 er det ideelle valget, enten du skal på treningssenteret, kontoret eller på helgetur.
kr 700
Daylite Duffel 60 er den største av alle modellene i Daylite Duffel serien.
Med både skulderstropper og bærestropp får du den enkelt med deg hvor som helst.

Med 60 liter får du plass til det meste, enten du skal på tur eller rundt omkring i hverdagen.
kr 900
Hold mindre gjenstander eller klær organisert og beskyttet med Transporter® Duffel 40. Den har robuste, værbestandige stoffer som holder innholdet beskyttet, og pakkbare remmer som er behagelige å bruke. Passer perfekt til oppbevaring av utstyr eller på en kort reise – dette er mer enn en gjennomsnittlig duffelbag.
Laget av bluesign®-godkjent resirkulert polyester med dobbeltsidig TPU-belegg på inn- og utsiden, solide komponenter, avstivet stoff i hoveddelen med beskyttende riller, overlappende glidelås og PFC-fri DWR-impregnering som beskytter utstyret ditt mot vær og vind.
kr 1 200
Transporter® Boarding Bag hjelper deg å komme raskt gjennom sikkerhetskontrollen med smart organisering som består av en utvendig glidelåslomme for toalettsaker og en polstret laptoplomme med tilgang fra baksiden.

Transporter® Boarding Bag er perfekt konstruert med slitesterke materialer som tåler tøffe forhold verden rundt. Den hjelper deg å komme raskt gjennom sikkerhetskontrollen med smart organisering som består av en utvendig glidelåslomme for toalettsaker og en polstret lomme med tilgang fra baksiden som passer til en 16" bærbar datamaskin.

Med praktiske funksjoner som gjennomgang for bagasjehåndtak og avtakbar skulderrem. Bagen er bærekraftig produsert av bluesign®-godkjente resirkulerte materialer med PFC-fri DWR-impregnering som avviser fukt.
kr 900
Enten det er treningstøy, arbeidsklær eller reiseutstyr, oppbevarer Daylite Duffel 45 eiendelene dine i en praktisk og funksjonell hverdagsbag. Den kan bæres som ryggsekk, over skulderen eller i hånden, og byr på lett tilgjengelig oppbevaring og flaskelommer. Du føler deg alltid vel med denne bagen, som er laget med GRS-sertifiserte, resirkulerte materialer og bluesign®-godkjente stoffer i hoveddelen.
kr 640 kr 800
Superpraktisk 30 liter duffelbag fra Osprey.

Duffelbagen kan pakkes sammen i seg selv så du kan legge den i lommen til du har bruk for den. Glimrende for deg som plutselig trenger litt mer bæreplass
kr 380
Black Hole Cube - liten, kul og praktisk toalettmappe på 6 liter laget i solid materiale.
kr 579
Black Hole Cube - liten, kul og praktisk toalettmappe på 6 liter laget i solid materiale.
kr 579
Sorter etter Clear All