Du har ingen varer i handlekurven.

På Stell

Filtre
elementer per side
Hurtig-flekkfjerner for alt som ikke vaskes i maskin.

Sitronrens er basert på den originale Sitronsåpen, men er mer konsentrert for rask fjerning av flekker. Perfekt for flekkfjerning på blant annet sko, telt og soveposer. Spray på flekken, gni inn skummet og skyll eller tørk av med en våt klut med en gang. For gamle eller ekstra tøffe flekker, gjenta prosessen om nødvendig.
kr 229
For rene overflater og tøffe jobber.

Sitronskrubb rengjør og polerer aluminium, sink og stål. Den er like perfekt til å vaske sykkelen, båten eller felgene på bilen som til bruk hjemme på kjøkkenet, badet eller til hagemøblene i plast. Alt blir skinnende rent med sitronskrubb, en myk svamp eller klut og litt vann.
kr 269
Flekkfjerner’n du blir avhengig av.

Den origionale Sitronsåpen fjerner flekkene fra klær og andre tekstiler. Flekkfjernersåpen er effektiv, miljøvennlig og skånsom for alle materialer - også ull! Sitronsåpen fjerner enkelt nye som gamleflekker av kvae, fett, skismøring, blåbær, søle, kaffe og mye mer.

Gni såpen på flekken med vann, la virke, skyll eller vask plagget. Ekstra vanskelige flekker trenger ofte lenger virketid, fra et partimer til over natten.
kr 179
Flekkfjerner’n du blir avhengig av.

Den origionale Sitronsåpen fjerner flekkene fra klær og andre tekstiler. Flekkfjernersåpen er effektiv, miljøvennlig og skånsom for alle materialer - også ull!

Sitronsåpen fjerner enkelt nye som gamleflekker av kvae, fett, skismøring, blåbær, søle, kaffe og mye mer. Gni såpen på flekken med vann, la virke, skyll eller vask plagget. Ekstra vanskelige flekker trenger ofte lenger virketid, fra et partimer til over natten.
kr 119
Universalvask for klesvask og rengjøring.

Bruk ett og samme produkt til all slags klesvask og rengjøring. Sitronvask gjør tøyet rent og mykt og har en antistatisk effekt - med en natulig duft av sitron. Godt egnet til alt av treningstøy.
kr 299
Økologisk skånsom finvask.

Ullvask er laget av naturlige oljer. Den er effektiv, samtidig som den er skånsom og gjør de delikate plaggene ekstra myke.

Ullvasken bevarer fargene - også den naturlige ullhvite. Den er skånsom mot huden, inneholder ikke lanolin, palmeolje eller syntetisk parfyme. På Stell Ullvask er svært døry. Vi anbefaler 1 spiseskje til 1/2 maskin. For håndvask - bruk 1 teskje.
kr 129
Sorter etter Clear All