Du har ingen varer i handlekurven.

Padel

Filtre
elementer per side
Babolat Padel + er en ball som er spesiallaget for padelspill. Takket være det sterke feltbelegget har ballen en fin følelse og lang holdbarhet. Hastigheten er medium som gir deg litt bedre reaksjonstid. Leveres i vakumrør á 3 baller
kr 69 kr 79
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 199 kr 1 699
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 199 kr 1 699
Lettspilt og komfortabel racket for damespillere. Racketen skiller seg ut på banen med sitt friske design. Den runde formen gjør dette til en lettspilt racket med stabile slag. Et godt valg for nybegynnere og mosjonister som vil ha hjelp til å kontrollere spillet.
kr 949 kr 1 399
TOPP PADELBALL FRA BABOLAT

Babolat Padel Tour, er toppballen fra Babolat og den offisielle ballen til Spanske Padel Touren. Babolat har utviklet denne ballen i samarbeid med spillere på World Padel Tour.

Denne padelballen benyttes også i ballpoolen i nasjonale toppturneringer i Norge.

Dette er en raskere ball med ekstra god holdbarhet grunnet at felten er tvinnet. Det robuste feltet gir også maksimalt med spinn.
kr 99
Beskyttelses teip som folenger levetiden på din padel racket. Teipen beskytter mot støt og slitasje.
kr 99
Diamantformet racket er de modellene som gir mest fart. Dette takket være at sweetspot er plassert høyt opp på racketen, lengst fra kroppen der svingen er raskest.

Reflex har en myk kjerne som er mer tilpasset for nybegynnere, da dette hjelper til å få kraft og fart i slagene, selv om spilleren ikke slår så hardt.
kr 999 kr 1 299
Babolat Technical Veron padelracket er valget for den offensive spilleren som hovedsakelig bruker smash og tunge overheadslag i spillet sitt.

Takket være at trefflaten består av både karbon og glassfiber, øker sweetspot og spilleren har lettere tilgang til kraft og fart fra racketen.
kr 1 679 kr 2 399
En lettspilt padelracket fra Forza som passer for nybegynnere. Racketen er laget av 50% karbon og 50% glassfiber. Racketen er fin for spillere som trenger et større sweetspot som gir større trefflate, bedre kontroll og fart.
kr 699 kr 999
Sorter etter Clear All