Du har ingen varer i handlekurven.

Padel Racket

Filtre
elementer per side
Storm er en lettspilt racket som passer fint til nybegynnere og litt øvede spillere. Kombinasjonen av fleksible og myke materialer gir komfort og kraft. Den lette vekten gjør denne modellen lett og manøvrere i ulike spill situasjoner og en større sweetspot gjør racketen mer tilgivelig.
kr 1 199
Padelracket for juniorspilleren. Lett vekt og tynnere rammeprofil gjør det enklere å manøvrere og svinge racketen. Passer til spillere opp til 12 år.
kr 749 kr 899
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 199 kr 1 699
Contact er en lett og lettspilt padel racket fra Babolat som passer for nybegynnere.

Rammen er laget av mykt karbon med en SoftCore2-kjerne (Glassfiber) som hjelper spilleren å øke hastigheten på ballen. Rackethodet er ekstra stort for økt effekt og mer tilgivelse. Toppen av rackethodet er utstyrt med en stiv plastbumper som beskytter mot støt i vegger og gulv.
kr 999 kr 1 299
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 199 kr 1 699
Lettspilt og komfortabel racket for damespillere. Racketen skiller seg ut på banen med sitt friske design. Den runde formen gjør dette til en lettspilt racket med stabile slag. Et godt valg for nybegynnere og mosjonister som vil ha hjelp til å kontrollere spillet.
kr 949 kr 1 399
Diamantformet racket er de modellene som gir mest fart. Dette takket være at sweetspot er plassert høyt opp på racketen, lengst fra kroppen der svingen er raskest.

Reflex har en myk kjerne som er mer tilpasset for nybegynnere, da dette hjelper til å få kraft og fart i slagene, selv om spilleren ikke slår så hardt.
kr 999 kr 1 299
Babolat Technical Veron padelracket er valget for den offensive spilleren som hovedsakelig bruker smash og tunge overheadslag i spillet sitt.

Takket være at trefflaten består av både karbon og glassfiber, øker sweetspot og spilleren har lettere tilgang til kraft og fart fra racketen.
kr 1 899 kr 2 399
En lettspilt padelracket fra Forza som passer for nybegynnere. Racketen er laget av 50% karbon og 50% glassfiber. Racketen er fin for spillere som trenger et større sweetspot som gir større trefflate, bedre kontroll og fart.
kr 899 kr 999
Sorter etter Clear All