Du har ingen varer i handlekurven.

Padel Racket

Filtre
elementer per side
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 199 kr 1 699
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 199 kr 1 699
Lettspilt og komfortabel racket for damespillere. Racketen skiller seg ut på banen med sitt friske design. Den runde formen gjør dette til en lettspilt racket med stabile slag. Et godt valg for nybegynnere og mosjonister som vil ha hjelp til å kontrollere spillet.
kr 949 kr 1 399
Diamantformet racket er de modellene som gir mest fart. Dette takket være at sweetspot er plassert høyt opp på racketen, lengst fra kroppen der svingen er raskest.

Reflex har en myk kjerne som er mer tilpasset for nybegynnere, da dette hjelper til å få kraft og fart i slagene, selv om spilleren ikke slår så hardt.
kr 999 kr 1 299
Babolat Technical Veron padelracket er valget for den offensive spilleren som hovedsakelig bruker smash og tunge overheadslag i spillet sitt.

Takket være at trefflaten består av både karbon og glassfiber, øker sweetspot og spilleren har lettere tilgang til kraft og fart fra racketen.
kr 1 679 kr 2 399
En lettspilt padelracket fra Forza som passer for nybegynnere. Racketen er laget av 50% karbon og 50% glassfiber. Racketen er fin for spillere som trenger et større sweetspot som gir større trefflate, bedre kontroll og fart.
kr 699 kr 999
En flott padelracet fra Forza for klubb og hobbyspillere som ønsker å utvikle spillet sitt. Racketen er laget av 100% karbon. Racketen har den perfekte balanse mellom kontroll og fart.
kr 849 kr 1 199
Bela Junior inspirerer unge spillere til å nå toppen av sporten.

Meddesignet av padellegenden Fernando Belasteguin, har denne padel racketen en kortere lengde og lettere vekt for å gi aspirerende juniorspillere en overlegen blanding av spillbarhet, komfort og kraft mens de utvikler spillet sitt.

Andre kjennetegn inkluderer Arrow-Grip-tekstur på overflaten for ekstra spinn og en unik håndleddssnor som har "Un Belasteguin Nunca Se Rinde" over stroppen, oversatt som "A Belasteguin Never Gives Up."
kr 910 kr 1 300
Den mest spillbare Padel racketen fra Wilsons helt nye Fernando Belasteguin-kolleksjon, Bela Team tar sikte på å forbedre spillet ditt mens du også ser bra ut.

Hovedteknologien inkluderer et vevd glassfibermateriale for ekstra stabilitet, overflatestruktur i pilemønster for økt spinn og et glatt design fremhevet av infrarøde aksenter og Belas signatur på rammen.
Med en inspirerende historie om å overvinne skade og alle odds for å bli en av de største spillerne gjennom tidene, ønsker Bela å inspirere den uutnyttede legenden i deg.

Racketen inkluderer håndleddstropp med teksten "A Belasteguin Gives Never Up" i datterens spanske håndskrift, en kilde til inspirasjon for Bela da han møtte sine mest utfordrende hindringer både på og utenfor banen.
kr 1 499 kr 2 200
Sorter etter Clear All